Product was successfully added to your shopping cart.

SAUNATØNDE - 4M / Ø2.2M

Hurtigt overblik

6-10 personer


Indvendigt areal: 15.20 m3 


Få wellness oplevelser hjem i egen have, med en charmerende saunatønde bygget i nordisk kernetræ, af højeste kvalitet. Saunatønden kan vælges til at have en mindre terrasse foran, eller kun være ét stort saunarum. Taget er beklædt i tagpap shingles, hvor man kan vælge i mellem sorte, røde eller grønne shingles.


Det er både muligt at købe saunatønden med eller uden saunaovn. Vi anbefaler dog at købe ovnen sammen med tønden, da vi kun bruger mærket Harvia, som betragtes som en af de bedste producenter på markedet for saunaovne. Det er muligt at vælge en elektrisk indendørs ovn, eller en brændefyret ovn med skorsten. Hvis du mangler rådgivning til hvilken ovn du skal vælge til din nye sauna, så tøv endelig ikke med at kontakte os.


Vores saunaer kan vælges i både almindeligt nordisk kernetræ, men også i termotræ. Termotræ vil sige at det er blevet varmebehandlet, som gør at dette træ er mere modstandsdygtigt overfor meget skiftende vejrforhold, samt at det også er mere modstandsdygtigt overfor ekstreme vejrforhold. Dette kan eksempelvis være ekstrem kulde, hvortil træet og vil have en større isolerende effekt.


Saunatønden kan vælges med forskellige døre og bagvinduer, se venligst galleri for yderligere beskrivelse. Hertil kommer der muligheden for at vælge diverse tilbehør. Tønder fra 3,5 meter af, har muligheden for at have opdeling af indersiden af tønden, således at det vil være muligt at have et rum til omklædning.  

Lagerstatus: På lager

40.995,00 kr

Vælges største saunarum anbefales der større ovn end den inkluderede 9 kW ovn. Ring eller skriv for info.

Harvia Vega BC80 elektrisk ovn inkluderet som standard i prisen. Alle ovne fra Harvias katalog kan skaffes. Skriv for pris på specifik ovn.

Standard skorsten inkluderet. Skriv hvis der ønskes anden model end dem vi har nedenfor. Ved valg af brændefyret ovn skal skorsten selv monteres. Dette anslås at tage 15-30 min.

2 vinduer ved indgangen eller på bagvæggen inkluderet i prisen som standard

Kommer som standard i rent træ

* Påkrævede felter

40.995,00 kr

Detaljer

Størrelse af saunatønde (L x B x H): 4.06 x 2.32 x 2.4 m

Vægt: 1100 kg.

Saunatønder leveres som udgangspunkt samlet, dog er der mulighed for at få leveret som samlesæt, med uddybende samlevejledning. 

Det eneste som man selv skal være forberedt på selv at skulle montere på saunatønden er sternbrædderne langstøndens kant, som ikke er monteret af transporthensyn, samt skorsten, hvis man har valgt brændefyret ovn, af samme grund.

Da træ er et naturmateriale, så vil dette kunne arbejde lidt og 'sætte sig' ved temperaturændringer. Derfor skal man være beredt på at jurstere trædørens hængsler, hvis døren begynder at binde lidt. Dette er meget normalt, og hængslerne og døren er produceret til dette, hvortil det er meget let at jurstere med en skruetrækker.

Ved valg af saunatønde med bagvæg i glas, kan denne dog kun leveres samlet. 

Alle priser er inklusive fragt til adressen, hvortil aflæsning af lastbilen er kundens eget ansvar. Produktet kan ved ekstra gebyr aflæsses ved adressen, prisen af dette afhænger dog af vognmandens dagspris på aflæsning. 

Kontakt venligst os, såfremt du ønsker produktet som samlesæt, eller hvis du ønsker en pris på aflæsning. 

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer