Havepavillon i træ

Se vores udvalg af flotte træpavilloner. Det danske vejr kan skifte meget mellem regn, sne og sol, hvilket stiller krav til kvaliteten af en pavillon i træ. Alle vores produkter er fremstillet af langsomtvoksende kernetræ, hvilket er med til at sikre en høj kvalitet og lang levetid på produkterne. 

Alle vores havepavilloner har højt til loftet, hvilket bidrager til en følelse af at have plads omkring sig, og øger den generelle kvalitet af indeklimaet. Hertil er der også tænkt på ventilationsløsning i pavillonerne, hvilket også giver et godt indeklima. Det er en generel fokus at alle vores pavillon har store vinduer med dobbelt glas, som både er med til at holde kulde ude, men også sikrer at man kan sidde og nyde naturen gennem de store ruder. Taget består af tagpap shingles, og hører med i prisen på pavillonen. 

Vores 3 grillpavilloner kan også vælges uden grillstation i, hvilket reducerer prisen. Alle havepavilloner kommer i større modulsæt som skal samles. Det estimeres at det tager 6-7 timer for 2 mand at samle vores største pavillon, hvortil der fremsendes en detalieret samlevejledning.