Pavilloner

Indret din have med en moderne og stilren havepavillon i træ

En træpavillon kan bruges på rigtig mange måder og til rigtig mange ting. Her på siden finder du både lukkede og åbne havepavilloner, så du kan bruge den til lige det, du ønsker. Uanset stil og anvendelsesformål er en træpavillon det perfekte omdrejningspunkt for en pæn og moderne have. Omdrejningspunktet for en have kan være mange ting, men mange vælger ofte konstruktioner i træ, hvad enten det er en træpavillon eller en træterasse. En træpavillon er nemlig en kombination af funktionalitet og god stil, som tilføjer lige dét ekstra til haven. En havepavillon i træ er populær blandt ejere af både store og små haver på grund af deres smukke design, der rangerer fra moderne til klassisk.  

Med en havepavillon er det vigtigt, at kvaliteten er i top, så den kan holde sig pæn og brugbar hele året rundt. Specielt hvis du investerer i en træpavillon, bør du være opmærksom på træets anvendelighed og kvalitet. Det behøver du dog ikke tænke ret meget over, hvis du køber din havepavillon hos os. Det danske vejr kan skifte meget mellem regn, sne og sol, hvilket stiller krav til kvaliteten af en havepavillon i træ. Derfor er alle vores produkter fremstillet af langsomt voksende kernetræ, hvilket er med til at sikre en høj kvalitet og lang levetid på produkterne.

 

Product was successfully added to your shopping cart.
Pavilloner

Nyd livet og udsigten fra din træpavillon 

Hos os finder du kun havepavilloner med højt til loftet. Det bidrager nemlig til en følelse af at have plads omkring dig, og øger den generelle kvalitet af indeklimaet. Hertil er der også tænkt på en ventilationsløsning i havepavillonerne, hvilket også giver et godt indeklima. Det er vigtigt, at man i en havepavillon kan sidde og slappe af og nyde sit eget eller familiens selskab med en smuk udsigt til naturen. Det kan også være, at du køber en havepavillon, fordi du brændende ønsker dig et atelier. Et atelier kræver en masse lys, plads og ro til at fordybe sig. Og hvad end du planlægger at bruge havepavillonen til, er vores generelle fokus, at alle vores pavilloner har store vinduer med dobbelt glas. Det er både med til at holde kulde ude, men også sikre, at man kan sidde og nyde naturen gennem de store ruder. Generelt er den enkelte træpavillon udformet med øje for at kunne nyde livet og godt selskab. Derfor er de ideelle til familiehygge, afslapning og samvær, hvortil udsigten til smuk omkringliggende natur tilføjer en helt ny dimension. Taget består af shingles i tagpap, som er super nemme og enkle at lægge og hører altid med i prisen på træpavillonen.

Se også vores store udvalg af lysthuse.

Inviter naturen med indenfor 

Hos Viking Outdoor nyder vi at se den voksende interesse for naturen. Flere og flere bruger tiden på gåture i det fri, samler svampe, dyrker krydderurter og lader sommerferien gå med vandreture og at sove i telt. I Danmark kan vi dog ikke altid regne med vejret, og det kan derfor være svært at få brugt tid i naturen i de kolde og mørke vintermåneder. Derfor mener vi, at en træpavillon virkelig er en god tilføjelse til haven. Du kan bruge den hele året rundt til hyggeligt samvær, og så pynter den fint i haven. Derfor er en havepavillon helt sikkert den perfekte måde, hvorpå du kan ændre udseendet og funktionaliteten af dit udendørsrum. Mange tror, at den sværeste del af en have-makeover er at vælge hvilken type bygning, du skal have i haven. Men ofte er det faktisk mere vanskeligt at skabe den rigtige stemning og finde det rigtige design, til hvad du planlægger at bruge pavillonen til. Derfor har vi gjort det nemt for dig. Hos os er alle vores lukkede havepavilloner i en form som en oktagon, hvorimod vores åbne pavilloner er formet som en heksagon. På grund af de store vinduer i træpavillonerne er der ikke ret meget andet, du skal gøre end at stille et bord, nogle stole og en bænk ind i pavillonen, og den er klar til brug. Enhver havepavillon bliver fin med et par tæpper og lyskæder, så man også kan nyde den på mere kølige aftener. 

 

Hold hyggelige grillaftener hele året rundt 

Er du typen, der elsker friluftslivet og vil du gerne bruge så meget tid udendørs som muligt? Det kan du med vores åbne havepavilloner. De er begge grillhytter, så du kan få stemningen af at sommer grille hele året rundt. Grillhytterne er geniale til outdoor-mennesket, der elsker at bringe naturen med ind i sin madlavning. Her har du virkelig mulighed for at invitere familien eller vennerne over til et hyggeligt friluftsarrangement i gode og pæne rammer. Grillhytterne, og i øvrigt også de fleste af vores havepavilloner i træ, kommer i ubehandlet træ, så du har mulighed for at sætte dit eget præg på hytten. Vores grillpavilloner kan oså vælges uden grillstation, hvilket naturligvis reducerer prisen, og så har du blot en lækker åben havepavillon, som du kan nyde, hvis en sommerdag byder på regnvejr. Vores andre havepavilloner kommer i større modulsæt, som skal samles. Det estimeres, at det tager 6-7 timer for to mænd at samle vores største pavillon, hvortil der fremsendes en detaljeret samlevejledning. 

Sæt dit eget præg på din havepavillon 

Når du bestiller en pavillon fra os, uanset om det er en lukket eller åben havepavillon, kan du selv vælge, hvilken farve taget skal have. Du kan vælge mellem sort, rød eller grøn. Og da træet er ubehandlet, kan du male din havepavillon i lige den farve, der bedst passer til din have. Du kan også lade være med at male den og på den måde give havepavillonen et outdoor-look, der indbyder til hyggelige stunder med bål og snobrød. Ønsker du at give både haven og pavillonen et mere elegant look, er det altid fint og klassisk at male den hvid.

Der er altså mange muligheder med en havepavillon fra os, og du kan skabe lige det udtryk, som du synes, din have har brug for.