Havepavillon i træ

Se vores udvalg af flotte træpavilloner. Det danske vejr kan skifte meget mellem regn, sne og sol, hvilket stiller krav til kvaliteten af en havepavillon i træ. Alle vores produkter er fremstillet af langsomtvoksende kernetræ, hvilket er med til at sikre en høj kvalitet og lang levetid på produkterne. 

Alle vores havepavilloner har højt til loftet, hvilket bidrager til en følelse af at have plads omkring sig, og øger den generelle kvalitet af indeklimaet. Hertil er der også tænkt på ventilationsløsning i pavillonerne, hvilket også giver et godt indeklima.

Nyd livet og udsigten fra din træpavillon

Det er en generel fokus, at alle vores pavilloner har store vinduer med dobbelt glas. Det er både med til at holde kulde ude, men også sikre at man kan sidde og nyde naturen gennem de store ruder. Generelt er den enkelte træpavillon udformet med øje for at kunne nyde livet og godt selskab. Derfor er de ideelle til familiehygge, afslapning og generelt samvær, hvortil udsigten til smuk omkringliggende natur tilføjer en helt ny dimension. Taget består af tagpap shingles, og hører med i prisen på pavillonen.

Vores 3 grillpavilloner kan også vælges uden grillstation i, hvilket reducerer prisen. Alle havepavilloner kommer i større modulsæt som skal samles. Det estimeres at det tager 6-7 timer for 2 mand at samle vores største pavillon, hvortil der fremsendes en detalieret samlevejledning.