Vildmarksbad i træ

En autentisk nordisk oplevelse af velvære med et vildmarksbad i træ

Lev dig tilbage til den gamle kolde nord med et vildmarksbad i træ. Traditionelt var vildmarksbadene lavet i nordisk kernetræ og opvarmet med brænde fældet i den omkringliggende skov. Selvom du måske ikke selv fælder dit eget brænde, så kan du sagtens nyde godt af den samme oplevelse. Et vildmarksbad i træ giver dig både den autentisk oplevelse af nordisk velvære, men også et unikt og råt produkt til udstilling i din have. Se hele vores udvalg af vildmarksbade her.

Product was successfully added to your shopping cart.
Vildmarksbad i træ
Sorter faldende

   

5 vare(r)

Sorter faldende

   

5 vare(r)

Vedligeholdelse af dit udendørs vildmarksbad

Alle vores udendørs vildmarksbade bliver leveret i råt nordisk træ, hvor det klart kan anbefales af bruge træbeskyttelse før vildmarksbadet bliver taget i brug. Dette muliggøre også at du kan tilpasse farven til din stil og din have. 

Charmen er i top ved et vildmarksbad i træ, men i og med at træ er et naturprodukt, så vil det også give sig efter vejr og vind. Derfor kan det ske at man oplever utæthed ved et vildmarksbad i rent træ. Når du først tager vildmarksbadet i brug, vil man især kunne opleve utræthed, hvorefter at træet vil udvide sig og derefter holde tæt. Utætheder kan også være sæsonpræget, da træet vil udvide sig i fugtige perioder og trække sig sammen i perioder med mindre fugt. Derfor, vil du kunne opleve utætheder i større grad om sommeren. Vil du undgå dette helt kan du kigge på vores vildmarksbade i glasfiber.

Man kan eventuelt vælge termotræ i stedet for det ubehandlede grantræ. Dette er en lidt dyrere løsning, da termotræ er varmebehandlet og det meste af fugten er udtrukket. Dette gør, at man i mindre grad vil opleve at træet giver sig. Det ændre dog stadig ikke på, at træ altid vil være lidt levende. 

Desuden, så er alle vildmarksbadene i træ udstyret med spændebånd. Selvom det er et unikt kick til udseendet, så har spændebåndene altså også en funktion. Disse bånd er nemlig sat på for at minimere utætheder. Derfor, så er det vigtigt at sikre at spændebåndene er spændt og sidder rigtigt. Det øverste bånd skal sidde ca. 20 cm fra den øverste kant, og det nederste bånd ca. 10 cm fra nederste kant.