Bjælkehytte

Kom tilbage til naturen med en bjælkehytte fra Viking outdoor

En af de ting som kendetegner norden, er det rå udtryk og brugen af naturmaterialer. En bjælkehytte fra Viking outdoor er lige præcis dét; en genvej til natur og en genvej til vores rødder. I en verden af metal kan der være noget hyggeligt over en bjælkehytte lavet af nordisk træ. Når du træder ind i bjælkehytten, får du et rus tilbage til naturen. Du bliver mødt af en duft som er indbegrebet af tid, ingen stress og hygge. En isoleret bjælkehytte kan bruges året rundt. Om det er påskefrokosten, sommerfesten, mortensaften eller juleaften du vil fejre med familien, så kan du trygt nyde den med familien uden bekymringen om mangel på plads. Se også hele vores udvalg af træhytter til haven

 

Product was successfully added to your shopping cart.
Bjælkehytter
Sorter faldende

   

5 vare(r)

Sorter faldende

   

5 vare(r)

Bjælkehytte isoleret - Det gode alternativ til tilbygningen!

Hvis du står og mangler plads og syntes at en tilbygning er både uoverskuelig og dyr, så er en bjælkehytte isoleret et billigt og nemt alternativ til en tilbygning på huset. Du kan altså både bruge dem som et afbræk fra dagligdagen, et hjemmekontor, et soverum, en gæstehytte eller lige hvad du vil - det er kun fantasien, der sætter grænser! Desuden, så kan alle vores bjælkehytter leveres isoleret, uden isolering eller i termotræ. Derudover, så kommer vinduerne i bjælkehyttens ender og døren i termoglas som hjælper på isoleringen. 

Kvalitets bjælkehytte med lang holdbarhed og autentisk design.

Vælg en smuk og traditionel bjælkehytte til haven, og kom helt tilbage til naturen. Vi har skruet op for kvaliteten og holdbarheden, så alle vores bjælkehytter er fremstillet i nordisk kernetræ som kendetegnes ved et blødt, let og lyst udseende. Bjælkehytterne passer med sit rå, nordiske og klassiske look ind i både haven derhjemme eller i sommerhuset. Du kan selv indrette bjælkehytten efter ønske eller tage nogle af vores eksempler til eftertanke. Derudover, så kommer vores bjælkehytter i ubehandlet gran, hvilket gør det muligt for dig at vælge lige præcis den træbeskyttelse, der passer ind i jeres have. Pssst, du kan desuden gratis selv vælge farven på taget, vælg mellem rød, grøn eller sort. Den perfekte bjælkehytte i vores øjne er nemlig den der passer dine behov bedst. 

Ønsker du strøm i din nye bjælkehytte? Intet problem!

Der kan sagtens trækkes el i hyttens vægge, således at man ikke har synlige ledninger i hytten. Der kan trækkes el til lampeudtag, med tilhørende kontakt, udtræk til radiatorer og sættes stikkontakter op. Således at det eneste man skal gøre som kunde er at tilslutte strømkabel på hyttens bagside, hvor der bliver installeret en sikringsboks. Det koster 999,- pr. stik eller udtag. Såfremt der ønskes strøm i hytten, bedes du kontakte os på info@vikingoutdoor.dk, således at vi kan vejlede, og at vi kan få klargjort placeringen af disse.

Klar, parat, start med din nye bjælkehytte

Når I er blevet enig om størrelse, design og ekstra tilbehør, så sørger vi for at produktionen er jeres drømme bjælkehytte bliver sat i gang. Det tager typisk 3-5 uger at levere et standardprodukt, hvor i samtidigt kan udnytte tiden til at få lavet fundament, evt. klargøre el og tjekke op regler. 
Bjælkehytten skal placeres på fundament som er plant, og hvor hyttens vanger ikke er i direkte kontakt med jorden. Man kan vælge at støbe et fundament, benytte skruefundament, men ellers er vores erfaring at et plant flise fundament også kan gøre det.
Når din bjælkehytte er færdig og afsendt fra fabrikken, kan du dernæst efter se frem til at modtage den lige ved indkørslen – transportprisen er selvfølgelig på vores regning.
Du modtager din bjælkehytte på en palle, hvor den kommer komplet i større moduler, som blot skal samles. Dette gøres let og wupti, så har du en ny bjælkehytte, som kan nydes af hele familien. Har du ikke mulighed for selv at aflæsse eller har du andre spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til os på mail.