Product was successfully added to your shopping cart.

Om Viking Outdoor ApS

Viking Outdoor er et anpartselskab stiftet i 2017 af 3 ildsjæle, som brænder for at levere højkvalitetsprodukter til det danske folk. Samlet set har alle 3 ejere af virksomheden over 40 års erfaring i campingbranchen, hvilket gør at vi har en solid erfaring indenfor kundeservice og kvalitet. Hertil kommer der en solid baggrund indenfor erhvervsøkonomi og marketing. 

Vores vision er at levere løsninger af højeste kvalitet indenfor wellness og outdoor produkter, til en pris hvor stort set alle kan være med. Troværdighed, gennemskuelighed og service er nøgleord i vores virksomhed, da vi ser tillid som en central ting, når man vælger at investere i større løsninger til sin have. 

Vi hedder Viking Outdoor ApS, da produkterne vi sælger har et stort skandinavisk præg, og blandet med det naturlige og rå look som vores træprodukter har, ser vi vores produkt, som et produkt der kan bringe vikingefølelsen frem i folk. 

Alle vores produkter er håndlavet hos EU-leverandør, som ud over at have en stærk intern kvalitetskontrol, har alle nødvendige og lovpligtige certifikater og godkendelser. Vores produkter er kun lavet af nordisk kernetræ af højeste kvalitet, for at sikre produktets modstandsdygtighed og levetid. 

Vi håber over de næste par år, at kunne levere nogle produkter, som bringer velvære, hygge og sundhed til danskerne. 

Venlige hilsner 
Lasse, Kim og Michael - Viking Outdoor ApS