Udendørs sauna til haven - din genvej til velvære

Vælg mellem sauna tønde, sauna hytte eller et sauna anneks til din have

Det bliver mere og mere populært at have en udendørs sauna i haven. Mange personer anskaffer sig en sauna af nydelsesmæssige årsager, men der er også flere og flere som gør det af helbreds og sundshedsmæssige årsager. Forskning viser at hyppigt brug af sauna sænker blodtryk, stressniveau, muskelsmerter, samt mange andre fordele. 

Hvilken udendørs sauna skal jeg vælge? 

Vores forskellige løsninger til udendørs sauner har forskellige fordele. Der kan vælges mellem elektrisk opvarmning eller brændefyret opvarmning, og du kan vælge alle løsninger i almindeligt fyrretræ eller termotræ. Se fordelene ved de forskellige saunaer her: 

Saunatønde: Vores meget populære tønde sauna kommer samlet og klar til brug ved dig. Der skal blot tilsluttes et CEE kabel til den installerede fatning på tøndens bagside, og så kan du bruge saunaen. Den runde tøndeform giver desuden nogle fordele til dig. Opvarmningstiden reduceres kraftigt på grund af den naturlige cirkulation der kommer på den varme luft, på grund af tøndens cirkel form. Alt efter saunatøndens størrelse, forventes opvarmningstiden til 80-90 grader at være omkring 40 min. alt efter forhold. 

Desuden er det en dekorativ tilføjelse til enhver have. Hertil kan saunatønden vælges med et helt eller halvt panoramavindue, hvor man for alvor kan nyde den flotte natur inde fra saunaen af. 

Saunahytte: Alle vores saunahytter kommer usamlet i større moduler som skal sættes sammen. Fordelen ved disse er at man bygger mere op i højden end vores tønder. Derfor kan man sidde højt eller lavt i saunaen, alt efter hvad man foretrækker. Formen på denne gør også at man er i stand til at sidde nogle ekstra personer på mindre plads. 

Sauna anneks: Det moderne udtryk og muligheden for at kombinere sauna med lounge eller badeområde er den klare fordel ved vores firkantede sauna annekser. Desuden kan disse indrettes og kombineres alt efter ens behov. Så dette er også en rigtig fleksibel saunaløsning.