Saunahytter

Opnå en autentisk nordisk følelse med en saunahytte fra Viking outdoor

Vælger du en saunahytte fra Viking outdoor, så vælger du samtidigt en autentisk følelse af velvære. Vores saunahytter leverer nemlig en autentisk nordisk følelse af afslapning, velvære og hygge og passer desuden ind i alle haver. I modsætning til sauna tønderne, så kommer vores saunahytter usamlet, men i større moduler der blot skal samles. Grunden til dette er, at det tillader lidt mere højde i hytten samt at det muliggøre en større og bredere saunahytte. Desuden, så gør højden også at man kan være flere mennesker på mindre plads, da væggene kan udnyttes bedre end i f.eks. en sauna tønde.

 

Product was successfully added to your shopping cart.
Saunahytter
Sorter faldende

   

5 vare(r)

Sorter faldende

   

5 vare(r)

Wellness og velvære i egen have med en saunahytte

Med en saunahytte fra Viking outdoor bringer du en professionel wellness - og afslapnings følelse ind i egen have. Hvem kender ikke følelsen af at bare koble fuldstændigt af og nyde afslapningen af et spaophold? Problemet er ofte, at det både er dyrt og så skal du finde tiden i en ofte presset tidsplan. Ved at implementere en saunahytte eller almindelig udendørs sauna i egen have erstatter du dagevis eller ugevis af planlægning ud med ingen, du skal blot tænde for ovnen ca. 2 timer før, alt afhængigt af ovntypen. På denne måde kan du altså selv i hverdagen drage nytte af både de afslapnings mæssige fordele, men også de helbredsmæssige fordele, som kommer med at bruge en sauna regulær basis. Nogle af de helbredsmæssige og afslapnings mæssige fordele er bl.a. at man for svedt alle de giftige stoffer, der cirkulerer rundt i dit system, ud. Derudover, så kan brugen af sauna afhjælpe dårlig blodcirkulation samt nedsætte ens stressniveau. 

Afslapning året rundt med en karismatisk saunahytte

En af fordele ved at have ens saunahytte i baghaven er, at man kan bruge den året rundt. I de kolde vintermåneder kan du opleve kontrasten mellem den kolde nordiske vinterluft og varmen i en nordisk designet sauna. Du kan enten tage turen fra huset iført badekåbe, eller vælge at implementere et omklædningsrum i saunahytten. Det er desuden også muligt at indføre et bad (evt. Koldtvandsbad) i nogle af saunahytterne, hvilket tilføjer en ekstra luksus til sauna oplevelsen. Der er altså masser af muligheder i en saunahytte fra os, det handler bare om hvilken oplevelse du gerne vil have ud af din saunahytte. 

En autentisk følelse med en brændefyret ovn 

Hvilken ovn du vælger til din saunahytte, vil have indflydelse på din sauna oplevelse. Ønsker du en høj temperatur, hurtig opvarmningstid og den autentiske oplevelse med mulighed for at se levende ild og duften af brændende træ, så skal du vælge en saunahytte med brændefyret ovn. Denne følelse vil kunne trække dig tilbage til den gamle nord, hvor saunaen oprindeligt stammer fra. Desuden, så vil det også gøre saunaen mere mobil, da der ikke vil skulle trækkes strøm. Der er dog også ulemper. Det vil være sværere at styre temperaturen og det vil kræve tilladelse og godkendelse fra en skorstensfejer, samt man vil skulle håndtere både opbevaring og rengøringen, som nu engang hænger sammen med at have brænde. Ønsker du ikke det, så kan du vælge en elektrisk ovn, hvor du slipper for den helt store rengøring, men til gengæld vil du miste lidt af den autentisk følelse, den høje max temperatur og du vil skulle trække strøm til din saunahytte.