Saunatønder

Saunatønde til haven: Giv dig selv en daglig wellnessoplevelse 

En saunatønde er en udendørs rund sauna med typisk to bænke og en ovn. Med denne unikke form passer en saunatønde perfekt ind i enhver have. Det er en eksklusiv sauna, der pynter i din have og giver en følelse af luksus og velvære. I nogle af vores saunatønder er der mulighed for at sætte et glasparti i enden, så du kan nyde den fredelige natur, mens du slapper af i saunaen. På flere wellness- og spaophold er det en mulighed at gå i sauna i en saunatønde på stranden med udsigt over havet. Og selvom du måske ikke har havudsigt fra din have, giver en saunatønde dig virkelig oplevelsen af at være på et lækkert ophold, hvor der kun er fokus på afslapning og velvære. Og hvem vil ikke gerne have den form for luksus i sin egen baghave? 

Udover at en tur i sauna har mange helbredsmæssige fordele, så får du fra os en udendørs sauna i højeste kvalitet. Alle vores saunatønder er produceret i langsomtvoksende nordisk kernetræ i gran, som er med til at sikre lang levetid på din sauna. Medmindre andet er aftalt, så kommer vores smarte saunatønder færdigsamlet med enten elektrisk eller brændefyret ovn installeret, således at den er klar til brug ved ankomst.

 

Product was successfully added to your shopping cart.
Saunatønder
Sorter faldende

   

10 vare(r)

Sorter faldende

   

10 vare(r)

Design og funktionalitet i højsædet med en saunatønde 

For blandt andet at sikre den højeste kvalitet af din nye tøndesauna, så bliver den fremstillet udelukkende ud fra din ordre og kommer direkte fra leverandøren til dig. Da træ er et levende naturmateriale, så har det en betydning, at den ikke har stået ubrugt på et lager i længere tid af gangen. Det tager typisk 3-4 uger fra din bestilling af saunatønden, til du får den leveret på din adresse. 

Med sit flotte autentiske og rå design vil en saunatønde pynte i stort set alle haver. Da tønden kommer i rent træ, medmindre andet er aftalt, har du muligheden for at sætte helt dit eget præg på dens design, hvad enten den skal have et moderne eller mere traditionelt udtryk. Du kan nemlig vælge lige præcis den farve, som du synes passer til din have. Du kan desuden også sætte dit præg på saunatønden gennem vores store udvalg af ekstraudstyr. Her kan du blandt andet vælge et helt eller halvt panoramavindue på saunaens bagside, så du kan sidde og nyde den dejlige natur samtidig med at du nyder saunaoplevelsen. 

I en saunatønde er funktionaliteten også helt i top. En tøndesaunas cirkulære form betyder nemlig, at den har bedre varmecirkulation end de rektangulære saunaer. Den cirkulære form skaber nemlig et naturligt luftflow, hvilket reducerer opvarmningstiden væsentligt. Sammenlignet med firkantede saunaer bruger saunatønder 25% mindre tid på opvarmning. Derfor er en saunatønde klar til at blive brugt meget hurtigere, og du bruger mindre el eller brænde. Altså giver en saunatønde dig maksimal performance, samtidig med at det er en eksklusiv og pæn tilføjelse til din have, som sikkert falder i god jord hos både venner og familie, når de besøger dig. Du kan også tage et kig på vores udvalg af saunahytter eller sauna anneks.

Tag spaoplevelsen direkte med hjem i haven 

En saunatønde er lavet i et klogt design, der ikke kræver ret meget værktøj for dig at samle den. Vi leverer den til din adresse i store paneler, som blot skal sættes sammen. Typisk vil det for to personer tage mellem 7-10 timer at samle tøndesaunaen. Men så har du også fortjent en afslappende tur i sauna, og vi garanterer, at den er klar til brug med det samme efterfølgende. Når din saunatønde er placeret i haven og kan bruges hele året rundt, kan det altså være en kold fornøjelse at stige ud af den varme sauna i de kolde vintermåneder, hvis du ikke har et omklædningsrum. Derfor giver de fleste af vores saunatønder dig muligheden for at tilføje et omklædnigsrum eller en lille terrasse på 60 cm, hvor du kan lægge dit tøj eller dit håndklæde. Ønsker du den helt store spaoplevelse med afslapning og velvære anbefaler vi helt klart, at du bruger lidt ekstra penge på at tilkøbe omklædningsrummet. På den måde kan du forblive afslappet – også når du træder ud af saunaen. 

Når du køber en saunatønde her på siden, kan du vælge mellem en elektrisk ovn eller en brændefyret sauna med en indbygget skorsten. Er du i tvivl om de forskellige tilkøb, kan du altid kontakte os med spørgsmål. Vi hjælper meget gerne med at finde den sauna, der passer bedst hjemme hos dig.