Saunatønde

Få wellnessoplevelsen direkte hjem i haven

Med en saunatønde fra Viking Outdoor får du ultimativ wellness i din egen have. Udover at en tur i sauna har mange helbredsmæssige fordele, så får du en udendørs sauna i højeste kvalitet. Alle vores saunatønder er produceret i langsomtvoksende nordisk kernetræ i gran, som er med til at sikre lang levetid på produktet. Medmindre andet er aftalt, så kommer vores smarte saunatønder færdigsamlet, med enten elektrisk eller brændefyret ovn installeret, således at den er klar til brug ved ankomst. 

For blandt andet at sikre den højeste kvalitet af din nye sauna, så bliver den fremstillet på din ordre, og kommer direkte fra leverandøren til dig. Da træ er et levende naturmateriale, så har det en betydning at den ikke har stået ubrugt på et lager i længere tid af gangen. Det tager typisk 3-4 uger fra din bestilling af saunatønden, til at du får den leveret på din adresse. 

Design og funktionalitet i højsædet ved en saunatønde

Med sit flotte autentiske og rå design vil en saunatønde pynte i stort set alle haver. Da tønden kommer i rent træ, medmindre andet er aftalt, har du muligheden for at sætte dit eget præg på dens design, hvad enten den skal have et moderne eller mere traditionelt udtryk. 

Du kan desuden selv sætte dit præg på saunatønden gennem vores store udvalg af ekstraudstyr. Her kan du blandt andet vælge et helt eller halvt panoramavindue på saunaens bagside, sådan så du kan sidde og nyde den dejlige natur samtidig med at du nyder saunaoplevelsen, dette er med til at skabe en helt unik afslappende atmosfære. 

Ved en saunatønde er funktionaliteten også helt i top. At den udendørs sauna har en cirkulær form, giver dig desuden maksimal performance, da dette skaber et naturligt luft flow, og derfor reducerer opvarmningstiden væsentligt. 

Du kan vælge din udendørs sauna med eller uden omklædningsrum, og du kan også tilvælge en lille terrasse på 60 cm. hvor det er muligt at placere sit tøj eller håndklæde. 

Se vores store udvalg, og køb din saunatønde herunder:

Product was successfully added to your shopping cart.
Saunatønder