Grillhytter

Grill året rundt med en grillhytte fra Viking Outdoor!

Hvis du spørger os, så er en af de mest fantastiske ting ved sommeren grillmaden. Duften af kødet der syder på grillen, grøntsagerne der steger og kartoflerne der langsomt tilberedes i foliebakken – Intet slår grill sæsonen.
Men… hvorfor er det egentligt, at det kun er om sommeren, at dette skal kunne lade sig gøre?
Med en grillhytte fra Viking Outdoor kan du uanset vejr og temperatur nyde familiens grilltraditioner. Om solen står højt på himlen og fuglene pipper eller om frostens klare krystaller dækker det kolde græs, kan du invitere hele familien eller vennekredsen på en grilloplevelse uden lige. Udvid grillsæsonen med en helt unik grillhytte fra os og skab det nye samlingspunkt for vintertiden. 

 

Product was successfully added to your shopping cart.
Grillhytter

Vi har din grillhytte til salg ved os!

Dette skyldes nemlig, at vi har grillhytter i mange forskellige størrelser og typer. Vi har endda grillhytter med sauna forlængelse på, så vi har helt sikkert hytten til dig, uanset hvor stort dit behov er! Til Fælles for alle vores grillhytter er, at de er lavet i et rustikt, naturligt og nordisk design som komplementerer de fleste haver uden at ødelægger æstetikken. En ting er sikkert, i kan finde den perfekte grillhytte til salg ved os!

Er du til lukket eller åben grillhytte?

Ligegyldigt dit svar, så kan vi hjælpe dig. Fordelen ved en lukket grillhytte er, at den skærmer året rundt mod vind og blæst. Desuden, så skaber det en hyggelig og autentisk nordisk følelse, når hele familien kan samles og nærvær og hygge er i fokus. Ønsker du derimod at være mere i kontakt med naturen, når I samles omkring grillstedet, så er en åben grillhytte måske noget for jer. Her har i samme sociale fordele ved brugen af hytten samtidigt med at I får frisk luft. I den køligere sæson kan I blot rykke tættere på grillen for at få ekstra varme. 

Bestil jeres grillhytte i dag og få gang i jeres nye grillkapitel. 

Når I bestiller en grillhytte ved os, så er både grillstation og bænke langs væggene inkluderet i prisen. I skal altså blot bestemme jer for størrelse, design og eventuelt ekstra tilbehør, som passer til jeres smag. Når i har besluttet jer for det ovenstående, så kan i blot bestille og så sørger vi for at der bliver sat gang i produktionen af jeres nye drømme grillhytte. Det tager typisk 3-5 uger at levere et standardprodukt, hvor i samtidigt kan udnytte tiden til at få lavet fundament, evt. klargøre el og tjekke op regler. Hvis du er i tvivl om, hvilke regler der gælder for din nye grillhytte, så kan du eventuelt se mere her.
Når din grillhytte er produceret og afsendt fra fabrikken, kan du se frem til at modtage den lige ved indkørslen – transportprisen er selvfølgelig på vores regning.
Du modtager din grillhytte på en palle, hvor den kommer komplet i større moduler, som blot skal samles. Dette gøres let og wupti, så har du en ny grillhytte, som kan nydes af hele familien. Har du ikke mulighed for selv at aflæsse eller har andre spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til os på mail.