Vildmarksbad i glasfiber

Er du forelsket i ideen om et vildmarksbad, men ønsker lettere vedligeholdelse end ved de traditionelle bade, så er et vildmarksbad med glasfiber helt sikkert noget for dig!

Et vildmarksbad i glasfiber er den perfekte erstatning til det traditionelle vildmarksbad. I et glasfiber vildmarksbad opnår man den samme følelse af luksus og komfort, samtidigt med at man er omgivet af den friske nordiske luft. Et vildmarksbad i glasfiber tillader installation af luksuriøse tillægsprodukter såsom luftbobler og LED-lys, hvilket gør oplevelsen en smule mere luksuriøs. Så, du får altså det autentiske udseende med den ydre beklædning af træ samt en mere moderniseret oplevelse af en autentisk følelse. Den helt unikke fordel ved et glasfiber vildmarksbad er, at det er betydeligt lettere at rengøre. Derudover så er vildmarksbad glasfiber også lavet således, at det forebygger lækager og kræver derfor mindre vedligeholdelse end et vildmarksbad i træ.

Se alle vores vildmarksbade.

 

Product was successfully added to your shopping cart.
Vildmarksbad i glasfiber
Sorter faldende

   

3 vare(r)

Sorter faldende

   

3 vare(r)

Hvor lang tid tager det at varme et vildmarksbad i glasfiber op?

Det er vigtigt at du aldrig tænder op i ovnen hvis der ikke er vand i vandet, dette vil ødelægge dit vildmarksbad. Hvis du vælger et vildmarksbad i træ vil dette ødelægge træet, og hvis du vælger et vildmarksbad i plast, vil dette smelte plast indsatsen, hvis vandet ikke er der til at køle ned. Du skal derfor fylde vand i dit vildmarksbad ved at sætte bundproppen i, og eventuelt benytte dig af muligheden for slangetilslutning. En god tommelfingerregel er at der skal minimum fyldes så meget vand i karret, at vandet når op til øverste tøndebånd. Du skal cirka regne med at det tager 1-1,5 time at fylde badet med vand. Fordelen ved et vildmarksbad i glasfiber er, at du kan lade vandet stå i, så du ikke behøver at genfylde det hver gang. Fælles for disse er at alle vores vildmarksbade bruger brænde som varmekilde. Opvarmningstiden er omkring 2-3 timer, men dette afhænger blandt andet af hvilken type ovn du har valgt. Det afhænger også af vind og vejr, da et koldere vejr vil gøre vandet koldere, og derved tager det længere tid at få det op i en passende temperatur, som ligger på omkring 37-40 grader.

Personaliser dit vildmarksbad glasfiber så det passer til din stil!

Køber du dit vildmarkbad i glasfiber ved Viking outdoor, så kan du helt selv vælge farven på dit vildmarksbad glasfiber. Vælg mellem farverne grå, blå eller hvid og vælg desuden om du vil have en overdækning i matchene glasfiber. En ting er farven inden i vildmarksbadet i glasfiber, men du kan også vælge om du vil have vildmarksbadet i glasfiber med en beklædning af ubehandlet træ, thermotræ eller cedertræ – det er helt op til dig. Slutteligt, skal du også vælg om du vil have en indvendig eller udvendig ovn, se evt. fordele og ulemper på vores side om alle slags vildmarksbade.

Har du ikke fået svar på dit spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os her.