Træhytter til haven

Udvid dit hjem med en hyggelig træhytte til haven

Der er noget hyggeligt og familiært ved træhytter, da de gør det muligt at invitere naturen indenfor gennem lækre naturmaterialer. En isoleret bjælkehytte til haven kan man bruge hele året rundt. Du kan for eksempel hygge med familien til jul eller du kan slappe af og nyde træhytten og det gode vejr om sommeren. Træhytter giver dig et godt sted at slappe af og er alsidige, attraktive og praktiske tilføjelser til din have. Det er et godt alternativ til en tilbygning, der både er billigere, men den giver dig også mulighed for at trække dig lidt fra huset og bruge træhytten som et afbræk fra hverdagen. Du kan placere din bjælkehytte til haven, hvor du vil, baseret på om du vil have den let tilgængelig fra huset eller som et afsondret rum væk fra hovedbygningen. Du kan bruge træhytten til lige præcis det, du har brug for. Måske står du og mangler et hjemmekontor, et ekstra værelse eller blot en tilføjelse i haven, der gør det muligt at komme lidt væk, uden at du behøver at forlade din egen matrikel. Den bedste bjælkehytte til dig er en, der passer til det krævede formål og passer til stilen i dit hjem og have. 

Her på siden finder du vores træhytter og tønder, som fungerer rigtig godt som et anneks til haven eller i sommerhuset, og er ofte et billigt og effektivt alternativ til en tilbygning på huset. Hytterne på 2,4 meter i bredden samt vores overnatningstønder har den store fordel, at de leveres samlet og klar til brug. De større træhytter, som er 3,2 meter i bredden, kommer i moduler som du selv skal sætte sammen, hvilket gøres ganske nemt.

 

Product was successfully added to your shopping cart.
Træhytter til haven

Slap af, vær kreativ eller brug tid med familien i din hytte til haven

Når du skal vælge, hvilken træhytte, der er det perfekte match for dig, er det første skridt at beslutte dig for, hvilket formål hytten skal have. Der er mange forskellige ting, man kan bruge en træhytte til, og mange af dine valg, som stil og design, vil være baseret på, hvordan du har til hensigt at bruge hytten. For eksempel ses det ofte, at mange bruger træhytten som et hjemmekontor. Det bliver mere og mere populært med hjemmearbejde, da det giver en fleksibilitet og hjælper med at opretholde en god balance mellem arbejde og hjem. For dem, der arbejder hjemme, er det rart at have et godt hjemmekontor, som inviterer til ro, motivation og ingen forstyrrelser. Derfor er en træhytte et populært valg til et hjemmekontor, da den er privat og afsides. Andre bruger også en hytte til haven som et værksted eller et hobbyrum. En træhytte giver nemlig de perfekte rammer for et privat og fokuseret rum, hvor du kan koncentrere dig om din hobby, hvad end det er at male, sy eller noget helt tredje. 

En af de bedste ting ved en bjælkehytte til haven er, at den er en smuk og stilfuld tilføjelse til haven. De kan virkelig bringe liv til din have og så er der bare noget ekstra hyggeligt ved at sidde i en træhytte fremfor et murstenshus. Derfor er en træhytte oplagt at bruge til sociale arrangementer eller et afslapningssted for familien. Der er så mange forskellige måder, du kan indrette en træhytte på, og du kan derfor have både sofa, stole, bord og måske endda en gæsteseng i hytten. 

Find den træhytte, der passer bedst ind i din have 

Vores hytter kommer i et moderne og tidssvarende design, som passer godt ind i alle haver, både derhjemme og i sommerhuset. Her på siden finder du både vores overnatningstønder, som giver en følelse af luksus og velvære, vores klassiske træhytter, som indbyder til masser af familiehygge og feriestemning, eller vores moderne og stilfulde hytter med fladt tag, som nemt kan fungere som en lækker tilbygning til teenageren eller andet. Alle tønder og hytter til haven er fremstillet af grankernetræ i højeste kvalitet, så de kan modstå alt slags vejr og bruges hele året rundt. Du kan få alle vores bjælkehytter isoleret, uden isolering eller i termotræ. Og så er alle vinduer i hytternes ende og dør af termoglas. For os er det nemlig vigtig at give dig den højeste kvalitet inden for træhytter til haven, så du kommer til at se din hytte som et ekstra rum i hjemmet. 

I flere af vores træhytter er der rigtig god plads, så du faktisk både kan installere toilet og køkken. Vores moderne træhytte til haven kan derfor bruges som en fuldstændig tilbygning til huset og er ideel som en bolig til teenageren, der endnu ikke er helt klar til at flytte hjemmefra. Vores fine og hyggelige overnatningstønder er også rummelige og er den perfekte tilføjelse til sommerhuset, så du kan invitere gæster over og rent faktisk give dem oplevelsen af, at de får deres eget sommerhus at sove i.