Færdigbygget Anneks - Det ekstra rum i det fri..

Det er dyrt at bygge til, når du mangler plads. Vores anneks til haven eller sommerhuset er en billigere og mere fleksibel løsning, hvor du endda selv har mulighed for at være chefdesigner. Annekset af kernetræ kan fungere som det ekstra rum, du altid har drømt om.

Mulighederne er enorme med et færdigbygget anneks. Om du drømmer om en sauna, hjemmekontor, gæsteværelse, hjemmebiograf, fitnesscenter eller café/streetfood-cube.

Vi har lavet nogle fremragende standardløsninger til et nyt anneks i haven, men alternativt kan du også sammensætte dit helt eget nye rum.

Kun fantasien sætter grænser for dit nye anneks i haven

Med det flade tag og beklædningen af kernetræ er rammerne for funktionalitet og æstetik fleksible. Du kan selv være chefdesigner, eller vælge en af vores løsningsforslag. Det er dig, der bestemmer, hvad dit anneks skal bruges til, hvor stort det skal være, hvilken farve det skal have, og hvordan det skal se ud.

Vælg mellem glastag eller isolering, hvilke sider der skal have store vinduer og skydedøre, og hvilke der skal være lukket af med vægpaneler. Hvis du har en drøm om at ligge indenfor og kigge op i himlen fra dit anneks i haven, er glastag også en mulighed. Annekset kan også isoleres og bruges som gæsteværelse eller hjemmekontor med udsyn til naturen.

Klik herfor at designe dit eget anneks!

Product was successfully added to your shopping cart.
Anneks