Anneks til haven

Anneks til haven – det ekstra rum i det fri

De seneste år er det blevet mere og mere populært at investere i et moderne og stilrent anneks til haven i stedet for at bygge til. Mange kommer nemlig ofte i den situation, at de mangler plads. Det kan være, at de har brug for et større teenageværelse, et gæsteværelse eller et hjemmekontor. Det er dog dyrt at bygge til og med de smarte løsninger, der findes inden for færdigbyggede annekser i dag, er der mange, som vælger denne løsning. Vi bygger dit anneks til haven i kernetræ, så det kan fungerere som det ekstra rum, du altid har drømt om. Hos os er mulighederne mange, og der er næsten ingen begrænsninger for, hvad vi kan klare. Har du for eksempel altid drømt om din egen sauna, hjemmekontor, gæsteværelse, hjemmebiograf, fitnesscenter eller hytte, kan du nemt få drømmen realiseret, når du køber et færdigbygget anneks hos os. Du kan spare dig selv arbejdet og blot vælge en af vores lækre standardløsninger til dit nye anneks i haven, eller du kan sammensætte og designe dit helt eget rum – lige præcis som du vil have det.


Product was successfully added to your shopping cart.
Anneks

Kun fantasien sætter grænser for dit anneks til haven

Et anneks er en selvstændig bygning, der oftest er placeret væk fra et større hus, men på samme grund og som bruges til separat beboelse. Nogle gange hænger det dog også sammen med hovedbygningen, så man deler indgang. I Danmark ser vi i stigende grad, at flere vælger at bygge eller købe et nøglefærdigt anneks til deres teenagere. På den måde kan de få følelsen af, at de har deres eget hjem, selvom de stadig er tæt på mor og far. Typisk vælger man nemlig både at installere badeværelse og køkken i annekset, så det kan bruges fuldstændig selvstændigt fra hovedbygningen. I dag ser vi også en større tendens til luksus. Det vil sige, at mange begynder at etablere ekstra lækre gæsteværelser, hjemmebiografer, fitnesscentre, sauna og vildmarksbade i annekser til haven. Danskerne elsker at hygge, og vi får også mere og mere brug for at trække stikket fra vores travle hverdage. Og hvilken bedre måde at gøre det på end i en privat sauna, hjemmebiograf eller blot et værelse med ro og fred til at være sig selv. 

Med et nøglefærdigt anneks fra os kan du sætte rammerne for en eksklusiv ferie for dine gæster eller dig selv i din egen baghave. Du kan nemlig købe annekser på 9 m2 og helt op til 51 m2, som både kan være lækre træhytter, overnatningstønder eller et færdigbygget anneks med plads til to soveværelser, køkken og bad. Med det flade tag og beklædningen af kernetræ er rammerne for funktionalitet og æstetik fleksible. Du kan selv være chefdesigner og få det lige præcis, som du vil have det, eller du kan vælge en af vores løsningsforslag. Det er dig, der bestemmer, hvad dit anneks skal bruges til, hvor stort det skal være, hvilken farve det skal have, og hvordan det skal se ud. De fleste af vores nøglefærdige annekser er isolerede, så du kan bruge dem hele året rundt. 

Vælger du at designe dit eget anneks, kan du vælge mellem glastag eller isolering. Har du for eksempel en drøm om at ligge i dit anneks i haven og kigge op på himlen, er et glastag oplagt. Men hvis du vil bruge annekset som gæsteværelse, teenageværelse eller hjemmekontor, er det en god ide at få det isoleret, så det kan bruges som beboelse. Du kan også vælge hvilke sider, der skal have store vinduer og skydedøre og hvilke, der skal være lukket af med vægpaneler.  

Klik her for at designe dit drømmeanneks