Vildmarksbad i glasfiber, træ og plast

Et vildmarksbad i glasfiber, plast eller træ kan sammenlignes med et udendørs badekar, hvor det typisk varmes op ved hjælp af brænde. Som navnet antyder, så har vildmarksbadet sin oprindelse fra vildmarken, hvor man har kunne spore de første primitive vildmarksbade til Alaska. Grundet den fantastiske følelse af velvære når man sidder i det varme vand, samtidig med at man er omgivet af den kolde luft, er dette noget som hurtigt blev adopteret i de koldere skandinaviske lande. I Danmark er vildmarksbadet også ved at blive populært at have stående på terrassen eller i sin have, hvad enten det er i ens eget hus eller i sommerhus.

Er du i tvivl om du skal vælge et vildmarksbad i glasfiber- eller træmateriale, eller hvordan man bruger et vildmarksbad? Så læs vores vildmarksbad guide til valg og anvendelse af et vildmarksbad.

Oplev den ultimative velvære i et vildmarksbad

Vi har et stort udvalg af vildmarksbade i glasfiber, plast og træ, som har forskellige fordele. Fælles for alle vores bade er dog, at de er fremstillet af langsomtvoksende kvalitetstræ, hvilket sikrer levetid og modstandsdygtighed. Samtidig er alle bade lavet i et naturligt og flot design, som vil kunne pynte i alle slags haver og udendørsarealer. 

Se vores udvalg af flotte bade herunder: 

OBS! Grundet stor efterspørgsel, har vi pt. længere ventetid end normalt. Ved nye bestillinger regnes der med levering primo september.

Product was successfully added to your shopping cart.
Vildmarksbad
Sorter faldende

   

6 vare(r)

Sorter faldende

   

6 vare(r)