Anneks til sommerhus

En billig, let og overskuelig løsning til mere plads

I og med at et sommerhus for mange er en flugtvej fra hverdagens stress og jag, kan det nemt blive en uoverskuelig, langvarig og uønsket proces at bygge til i sommerhuset. Derfor, så er et anneks til sommerhuset den perfekte løsning. Et anneks til sommerhuset kan bruges som enten redskabsskur, gildesal, gæsteværelse eller legerum til familiens små – det er kun fantasien, der sætter grænser for anvendelsesmulighederne i et anneks til sommerhus.

Mulighederne er derfor mange med et anneks til sommerhuset og derfor en let løsning til at få lidt mere plads.

 

Product was successfully added to your shopping cart.
Anneks til sommerhus
Sorter faldende

   

5 vare(r)

Sorter faldende

   

5 vare(r)

Anneks til sommerhus udvider dine muligheder

Har du for eksempel et mindre sommerhus, som der findes mange af i Danmark, så kan et anneks til sommerhuset være en måde at få et kreativt rum eller lidt ekstra opbevaring.
Det kan måske også være at børnene er begyndt at få både kærester og måske børn, så begynder sommerhuset, der plejede at være stort nok, måske at virke lidt småt. Her kunne det måske være rart med et anneks til sommerhuset, der kunne agere som et gæstehus til sommerhus.

Hygge og velvære er ord der ofte er associeret med sommerhuslivet. Når man kommer ned i sommerhuset efter en lang uge på arbejde eller lignende, så skulle der gerne være plads til at hygge og nyde hinandens selskab. Men, selvom det er rart at samles omkring den fælles pejs eller spille spil ved sofabordet, så kan det stadig være rart at have en sted hvor man kan trække sig tilbage og være sig selv. Et sommerhus er for mange et sted hvor man kan få et afbræk fra hverdagen og hvor man kan nyde hinandens selskab, men for lidt plads kan nemt lægge en dæmper på hyggen. Ved at anskaffe sig et anneks til sommerhuset kan du nemt løse dine pladsproblemer og udvide din allerede eksisterende afslapningsbase på en nem, hurtig og billig måde. 

Gæstehus til sommerhus

I forlængelse med dine pladsproblemer kan det også være relevant at overveje hvad du vil have ud af dit nye anneks. I modsætning til gamle dage, hvor et gæstehus til sommerhus typisk bare bestod af enten sovepladser eller opbevaringsplads, så er der altså kommet rigtig mange muligheder. Skal du bruge gæstehuset til at have venner på besøg eller udlåning, så kan du overveje at lave bad eller køkken i gæstehuset. I mange af vores anneks løsninger kan du selv have indflydelse på hvordan rummets opstilling og formål skal laves, hvilket gør det nemt at personalisere din løsning. Du kan desuden også let få indlagt el i et gæstehus til sommerhus også så ledningerne ikke er synlig. Der kan både trækkes el til lampeudtag, med tilhørende kontakt, udtræk til radiatorer og sættes stikkontakter op. Således at det eneste man skal gøre som kunde er at tilslutte strømkabel på anneksets bagside, hvor der bliver installeret en sikringsboks. Det koster 999,- pr. stik eller udtag. Såfremt der ønskes strøm i annekset, bedes du kontakte os på info@vikingoutdoor.dk, således at vi kan vejlede, og at vi kan få klargjort placeringen af disse.

Afslapning på en anden måde i et anneks sommerhus

Når du træder ind i et anneks sommerhus fra Viking outdoor, vil du blive mødt at en autentisk duft af ægte nordisk kernetræ. Vi lægger vægt på materialerne og udtrykket i vores produkter, hvorfor du udelukkende får produkter af højeste kvalitet. Derudover, så laves alle produkterne som standard i ubehandlet gran, hvilket gør det muligt for dig at vælge lige præcis den træbeskyttelse og farve, som passer til jeres sommerhus.
Brugen af et anneks sommerhus er oftest sæsonpræget. Dette betyder også, at der ikke altid er mennesker der opholder sig i rummene, især hvis der er tale om et gæstehus til sommerhus. Derfor kan det være en god idé at isolere et anneks sommerhus, da det vil skabe en mere konstant temperatur og derfor også minimere risiciene for råd, skimmelsvamp o. Lign. 

Vælg det sommerhus anneks der passer til jeres sommerhus

Om du har et sommerhus af nyere eller ældre dato, så kan du altså nemt finde et sommerhus anneks eller et gæstehus til sommerhus, som passer til jeres smag. Vi har anneks til sommerhus i forskellige størrelser og stilarter, så du kan vælge helt præcist det, som passer til jeres stil og jeres sommerhus. Er du til de bløde former, så kan det være at nogle af vores træhytter til haven er den ideelle sommerhus anneks løsning for jer. Er du derimod til de mere traditionelle rustikke egenskaber, så kan vores bjælkehytter med sikkerhed bringe norden ind i jeres sommerhuse have. Det kan også være at i er mere til det unikke udseende af vores overnatnings tønder, som med sikkerhed vender hoveder når folk får øje på dem. Det kan også være, at i vil have en mere moderne kvadratiske tilpassede løsning, hvor i selv kan vælge størrelse og design, så er vores kube anneks løsninger måske mere for jer. Ligegyldigt hvilken stilart i hælder til, så er vi sikrer på, at vi har et sommerhus anneks der passer til jer. 

Klar, parat, start med din nye anneks til sommerhus

Når I er blevet enig om størrelse, design og ekstra tilbehør, så sørger vi for at produktionen er jeres drømme anneks til sommerhus bliver sat i gang. Det tager typisk 3-5 uger at levere et standardprodukt, hvor i samtidigt kan udnytte tiden til at få lavet fundament, evt. klargøre el og tjekke op regler.
Annekset skal placeres på fundament som er plant, og hvor hyttens vanger ikke er i direkte kontakt med jorden. Man kan vælge at støbe et fundament, benytte skruefundament, men ellers er vores erfaring at et plant flise fundament også kan gøre det.
Når dit anneks er færdig og afsendt fra fabrikken, kan du dernæst efter se frem til at modtage den lige ved indkørslen til sommerhuset – transportprisen er selvfølgelig på vores regning.
Du modtager dit anneks på en palle, hvor den kommer komplet i større moduler, som blot skal samles. Dette gøres let og wupti, så har du et nyt anneks til sommerhus, som kan nydes af hele familien samt venner. Har du ikke mulighed for selv at aflæsse eller har du andre spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til os på mail.