Product was successfully added to your shopping cart.
Forrige

Ø1.8 VILDMARKSBAD MED GLASFIBER INDSATS OG UDVENDIG OVN

Forrige

VILDMARKSBAD I TERMOTRÆ

VILDMARKSBAD I UBEHANDLET TRÆ

Hurtigt overblik

Et vildmarksbad er ved at blive et mere og mere populært produkt i Skandinavien, på grund af den dejlige følelse at blandingen af det varme vand og den kolde luft giver. Med et vildmarksbad har man muligheden for at dele denne fantastiske wellnessfornemmelse med venner og familie, eller bare med sig selv og sine nærmeste. Dette er muligt, da vores vildmarksbades størrelse varierer mellem at have plads til 4-6 personer, og helt op til at kunne rumme 10-12 personer.


Vores vildmarksbade er håndlavet i rent nordisk kernetræ, hvilket er med til at sikre højeste kvalitet, samt et produkt med lang levetid. Produktet har som standard en dybde på 95 cm., og tykkelsen på bund og sider er 38 mm. Alle skruer brugt til at samle badet, er af rustfrit stål, hvilket er med til at øge vildmarksbadets modstandsdygtighed overfor vind og vejr. Vildmarksbadet leveres samlet til dig, hvortil det eneste som kræves er et plant fundament som det kan stilles på.


Badet kommer i rent ubehandlet træ, så for at øge holdbarheden og modstandsdygtigheden af produktet, anbefaler vi at man giver den træbeskyttelse. Du kan læse mere omkring pleje og behandling af dit vildmarksbad her.


Der er mulighed for at vælge dette vildmarksbad med indvendig eller udvendig ovn. Den udvendige frigiver plads i badet til ca. 2 ekstra personer. Hvis du er i tvivl omkring hvilken størrelse og type ovn du skal vælge, kan du læse mere i vores vejledning her. 


Ud over dette vildmarksbad i træ, fører vi også mange andre forskellige slags bade. Se her.


Lagerstatus: På lager

15.995,00 kr

Prisen er ink. standard indvendig ovn i AISI304 rustfrit stål. Syrefast ovn betyder at ovnen kan tåle clor, havvand og saltvand.

Samlevejledning tilsendes via mail

* Påkrævede felter

15.995,00 kr

Detaljer

Alle produkter bliver leveret til din adresse, men aflæsning af produktet er kundens eget ansvar. Produkterne vil altid stå på en palle, hvortil de selvfølgelig er pakket forsvarligt ind.

Mål på vildmarksbadene:

1.5Ø - 4-6 personer: 1.7m x 1.2m x 1.9m
Badet vejer ca. 180 kg. og har plads til 1600 liter.

1.9Ø - 8-10 personer: 2.1m x 1.2m x 2.2m
Badet vejer ca. 240kg. og har plads til 2550 liter.

2.2Ø - 10-12 personer: 2.3m x 1.2m x 2.4m
Badet vejer ca. 300 kg. og har plads til 3420 liter.

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer