Product was successfully added to your shopping cart.

Ø2.0 VILDMARKSBAD MED GLASFIBER INDSATS OG INTEGRERET OVN

Hurtigt overblik

NYHED! Ø2.0 Vildmarksbad med glasfiber indsats og integreret ovn


Drømmer du om et vildmarksbad til haven eller terrassen? Skal badet være i et elegant luksus design, samtidig med at det er nemt og pleje og vedligeholde? Så er vores Ø2.2m Vildmarksbad med glasfiber indsats og integreret ovn noget for dig! 


Dette vildmarksbad er til dig som ønsker en luksus løsning til haven, i et flot og eksklusivt design. Den indvendige glasfiber indsats, gør at karet er rigtig nemt at holde rent, da dette blot kan rengøres med vand eller rengøringsmidler. Hertil er glasfiber indsatsen designet til at sikre god komfort, når man sidder i badet. 


Ovnen er integreret i vildmarksbadets side, under glasfiber indsatsen, hvilket er en effektiv løsning til opvarmning af badet. Ovnen er designet til at lave cirkulation i vandet, og da den er placeret lavt i badet, så vil varmen stige nedefra. Dette medfører at du er sikker på en jævn temperatur i hele vildmarksbadets vand. 


Med 2.0m i indvendig diameter, rummer dette bad ca. 6-7 personer af gangen. 


Vildmarksbadet er fremstillet i nordisk fyrretræ, som er en traditionel træsort indenfor vildmarksbade. 


Mulighed for at tilkøbe ekstra udstyr, for at gøre oplevelse endnu bedre. Vi har en bred vifte af tilbehør til vildmarksbadene:


Overdækning: Det er en god idé at investerer i en form for overdækning til dit vildmarksbad. Udover at badet ikke blir så beskidt af nedfalds ting, så reduceres opvarmningstimen markant, samtidig med man sparer også på mængden af brænde. Vælg mellem: Telt-, træ-, fiberglas- eller isoleret vinyloverdækning. Vi anbefaler klart den isolerede overdækning da det er yderst effektiv og holder ekstremt godt på varmen.   


Sandfilter: En god måde at  holde vandet rent er med et sandfileter. Det er muligt at få en trappe, hvor sandfileret kan gemmes væk i (Se billede).


Spa og bobler: Det er muligt at tilkøbe spafunktioner og bobler til dette bad. 

Lagerstatus: På lager

Pris: 25.995,00 kr

Special Price 21.995,00 kr

Syrefast ovn betyder at ovnen kan tåle clor, havvand og saltvand.

Sandfilter kommer seperat og skal monteres på det klargjorte bad. El-varmepumpe anbefales ikke at vælge uden ovn, men til at kontrolleret holde vandets temperatur i længere tid af gangen.

* Påkrævede felter

Pris: 25.995,00 kr

Special Price 21.995,00 kr

Detaljer

Udvendige mål på vildmarksbad (L x H x B): 2260 mm x 1050 mm x 2260 mm. For yderligere mål, se galleri.

Vægt: 250 kg. 

Badet leveres efter vores normale leveringsbetingelser, medmindre andet er aftalt. 

Vildmarksbadet kommer i ubehandlet træ. Kontakt hvis badet skal behandles.

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer