Product was successfully added to your shopping cart.

VILDMARKSBAD MED INDVENDIG RAMME I PLAST

Hurtigt overblik

Opnå den populære skandinaviske wellness følelse, ved at sidde i vildmarksbadets varme vand, samtidig med at du kan mærke den kolde luft omgive dig. Dette vildmarksbad har samme udvendige opbygning i træ, som vores almindelige vildmarksbad i træ, men i stedet har dette bad en indvendig ramme i plast. Den indvendige ramme gør rengøring og vedligeholdelse af badet væsentlig nemmere. Derfor vil du have et produkt som stadig står i det rene og naturlige træmateriale set ude fra, men er lettere at rengøre og vedligeholde.


Vildmarksbadet med indvendig ramme i plast kan fås i forskellige størrelser, hvor det varierer fra 4-6 personer, og helt op til 10-12 personer. Den indvendige plastramme kan fås i 3 forskellige farver; Blå, Grå eller Sort. Vores vildmarksbad med indvendig ramme i plast, kan desuden vælges med både indvendig ovn, eller en udvendig ovn, som vil skabe plads til ca. 2 personer mere i badet.


Vi har mange andre forskellige modeller vildmarksbad end dette. Se vores store udvalg her.

Lagerstatus: På lager

20.995,00 kr

Syrefast ovn betyder at ovnen kan tåle clor, havvand og saltvand.

Sandfilter kommer seperat og skal monteres på det klargjorte bad. El-varmepumpe anbefales ikke at vælge uden ovn, men til at kontrolleret holde vandets temperatur i længere tid af gangen.

* Påkrævede felter

20.995,00 kr

Detaljer

Alle produkter bliver leveret til din adresse, men aflæsning af produktet er kundens eget ansvar. Produkterne vil altid stå på en palle, hvortil de selvfølgelig er pakket forsvarligt ind. Læs venligst ”værd at vide” før du bestiller.

Mål på vildmarksbadene:

Ø1.5m - 4-6 personer: 1.5m x 1.2m x 1.8m

Badet vejer ca. 200 kg. og har plads til 1600 liter.

Ø1.9m - 8-10 personer: 2m x 1.2m x 2.1m

Badet vejer ca. 220kg. og har plads til 2550 liter.

Ø2.2m - 10-12 personer: 2.3m x 1.2m x 2.4m

Badet vejer ca. 250 kg. og har plads til 3420 liter.

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer