Product was successfully added to your shopping cart.

Sauna med opholdsrum 5,9m / ø2,2

Hurtigt overblik

Drømmer du en sauna, og et opholdsrum under samme tag?
Med vores store sauna med ekstra rum kan det nu lade sig gøre.
Indgangspartiet er mellem de to rum.
Opholdsrummet er designet så det er muligt at sidde og hygge sig før eller efter en tur i sauna. Stort vindue, som gør rummet dejligt stort og rumligt med det naturlige lys. Bænke langs væggen og stort bord imellem.

Saunarummet kommer med en flot gennemsigt dør samt et stort ovalt vindue der giver rummelighed og et naturligt lys, som gør oplevelse mere behagelig. Saunaen kommer med en kvalitets ovn fra Harvia – 8kw og med en sikkerhedsafskærming (Det er muligt at tilkøbe andre ovne under tilvalg).

Sæt dit eget personlige præg, og vælg mellem sort, grønt eller rødt tag.

Lagerstatus: På lager

59.995,00 kr

Indvendig elektrisk Harvia Vega BC80 inkluderet som standard i prisen

2 vinduer ved indgangen eller på bagvæggen inkluderet i prisen som standard

* Påkrævede felter

59.995,00 kr

Detaljer

Samlet mål: Længde: 5,90 m Bredde: 2,20 m Saunarum: 2,30 m Opholdsrum: 2,30 m Gang 0,95 m Det eneste som man selv skal være forberedt på selv at skulle montere på saunatønden er sternbrædderne langstøndens kant, som ikke er monteret af transporthensyn, samt skorsten, hvis man har valgt brændefyret ovn, af samme grund. Da træ er et naturmateriale, så vil dette kunne arbejde lidt og 'sætte sig' ved temperaturændringer. Derfor skal man være beredt på at jurstere trædørens hængsler, hvis døren begynder at binde lidt. Dette er meget normalt, og hængslerne og døren er produceret til dette, hvortil det er meget let at jurstere med en skruetrækker.
  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer