Product was successfully added to your shopping cart.
Forrige

SAUNATØNDE - 2M / Ø1.9 M

Forrige

Sauna med opholdsrum 5,9m / ø2,2

SAUNA DELIGHT

Hurtigt overblik

Design, kvalitet og funktionalitet i højsædet! Saunaen er fremstillet i nordisk kvalitets grantræ, som sikre den bedste kvalitet og holdbarhed.


Nemt og hurtig klar til brug! Saunaen bliver leveret samlet! Det er muligt at få den leveret malet, så den er klar til brug fra dag 1! Kontakt os, så finder vi den ønskede farve og pris for dette.    


Elegant funktionelt design! Det smukke design er ikke kun for udseendet skyld, men har også en funktion. Ligesom vores sauna tønderne er det ikke tilfældigt den elegante buede form, men det gør at varmen cirkulerer bedre rundt og gør saunaen hurtigere varm, og oplevelsen bedre. Saunaen er opdelt i to rum, hvor det også er muligt at sætte dør imellem, så det første rum bruges som omklædning eller opholdstue. Forgangspartiet er indrettet med bænke rundt med en solid dør med lås, så det er muligt at låse saunaen af. Det runde flotte vindue passer perfekt med saunens runde former, og gør rummet lyst og rumligt. I det andet rum er indrettet med stort halv glasparti som gør saunaen mere rumlig og lys. Glasset er med mørketoner så man ikke kan kigge direkte ind udefra på dem som sidder indeni saunanen. (Glaspartiet kan fravælges, og der vil blive fratrukket 2000,-) Saunaen leveres med vores kvalitets standard ovn Harvia Vega 8 kw ovn. På billederne ses vores nye flotte og kraftige ovn – Harvia Cilindro ovn på 9 kw, som kan tilkøbes. Vælg mellem 3 forskellige tag, så det passer bedst muligt ind hos dig – vælg mellem sort, rød eller grøn. Skab en hyggelig stemning med vores led kædelys, som monteres under bænkene.

Lagerstatus: På lager

45.995,00 kr

Harvia Vega BC80 elektrisk ovn inkluderet som standard i prisen. Alle ovne fra Harvias katalog kan skaffes. Skriv for pris på specifik ovn.

Standard skorsten inkluderet. Skriv hvis der ønskes anden model end dem vi har nedenfor. Ved valg af brændefyret ovn skal skorsten selv monteres. Dette anslås at tage 15-30 min.

Kommer som standard i rent træ

* Påkrævede felter

45.995,00 kr

Detaljer

Saunaen kan leveres samlet! Mål: 2,4 x 4,3 m. 9,4 m3 Vægt: 1200 kg. Bemærk: Saunaen skal bruge kraftstik.

Det eneste som man selv skal være forberedt på selv at skulle montere på saunatønden er sternbrædderne langstøndens kant, som ikke er monteret af transporthensyn, samt skorsten, hvis man har valgt brændefyret ovn, af samme grund.

Da træ er et naturmateriale, så vil dette kunne arbejde lidt og 'sætte sig' ved temperaturændringer. Derfor skal man være beredt på at jurstere trædørens hængsler, hvis døren begynder at binde lidt. Dette er meget normalt, og hængslerne og døren er produceret til dette, hvortil det er meget let at jurstere med en skruetrækker.

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer