Product was successfully added to your shopping cart.
Forrige

SAUNAHYTTE

Forrige

SAUNATØNDE - 4M / Ø2.2M

SAUNAHYTTE 9.2 m² MED OMKLÆDNINGSRUM

Hurtigt overblik

En saunahytte er et rigtig populært alternativ til vores saunatønder. Hytterne er håndlavet af nordisk kernetræ af højeste kvalitet. Samtidig med at de er et flot dekorativt input i stort set alle haver. Hertil kommer du åbenlyse sundhedsmæssige fordele ved at gå i sauna.


Saunahytten er lavet i et design med saunaovnen i midten af hytten, hvortil man sidder på saunabænke i en halvcirkel rundt om denne. Hytten er lavet med isolerede paneler og dobbeltglas i vinduerne, for at sikre mindst muligt varmeudslip. Dette gælder selvfølgelig også den tilhørende dør, som der også er mulighed for at aflåse.


Taget af lavet af tagpap shingler, hvor man selv har mulighed for at vælge hvilken farve dette skal være i.


Saunahytten leveres som samlesæt, hvortil den selv skal samles af kunden. Der medfølger en detaljeret samlevejledning med til produktet, hvortil det tager 2-3 personer 6-8 timer at sætte denne op, da hytten leveres i større moduler. Hertil medfølger der som standard en Harvia Vega BC80 6 kw eller 8 kw elektrisk saunaovn. Det er dog muligt at vælge en brændefyret saunaovn, med tilhørende skorstenssæt til, ved ekstra betaling. 


Saunahytte med omklædningsrum 9.2m2 har plads til ca. 5-7 personer.

Lagerstatus: På lager

43.995,00 kr

* Påkrævede felter

43.995,00 kr

Detaljer

Saunahytten er pakket på 2 paller med følgende mål: (L x B x H): 2.5 x 1.2 x 2.5 m og 2 x 1.2 x 2.5 m.

Den samlede vægt er 1400 kg. 

Som beskrevet, skal hytterne selv samles, hvortil der fremsendes udførlig samlevejledning. Hytten er pakket på pallerne i større moduler, hvortil det tager 2-3 mand 6-10 timer at samle. 

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer