Product was successfully added to your shopping cart.
Forrige

SAUNATØNDE - 2M / Ø1.9 M

Forrige

9.2 m² GRILLHYTTE MED SAUNA (4.3 m²)

OVAL SAUNA

Hurtigt overblik

Vores saunaløsning i et ovalt design, er en anderledes, men charmerende løsning til vores saunatønde eller saunahytte. At saunaovnen er placeret midt i rummet, gør denne løsning ekstra hyggelig, da man samles rundt om ovnen. Det kompakte design og en diameter på 2.45m., gør at denne ovale sauna passer godt ind i mindre haver, hvor pladsen kan være lidt trang.


Taget er af tagpap shingler, hvortil man selv kan vælge hvilken farve at denne skal komme i. Denne sauna er håndfremstillet af nordisk kernetræ. Dør kan aflåses, og både døre og alle 6 vinduer er i hærdet glas, for at sikre at varmen bliver inde i saunaen.


Som standard leveres denne sauna med en elektrisk Harvia Vega BC80 8kw saunaovn. Hertil leveres denne med varmeresistente plader, som fungerer som sikkerhedsafskærmning, samt sikkerhedsgelænder. 

Lagerstatus: På lager

35.995,00 kr

* Påkrævede felter

35.995,00 kr

Detaljer

Størrelse på fragtpalle (L x B x H): 2.6 x 2.4 x 2.5 m og 2 x 1.2 x 2 m. Vægt: 1100 kg. Denne sauna leveres gratis til kundens adresse, hvorefter det er kundens ansvar at aflæsse lastbilen. Såfremt dette ikke er muligt, bedes du kontakte os på vores kontaktoplysninger, og vi vil finde en aflæsningspris. Produktet leveres delvist samlet, hvor selve saunaen og taget vil komme hver for sig.
  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer