Product was successfully added to your shopping cart.

SAUNATØNDE - 3M / Ø2.2 M

Hurtigt overblik

6-8 personer


Indvendigt areal: 11.4 m3Få wellness oplevelser hjem i egen have, med en charmerende saunatønde bygget i nordisk kernetræ, af højeste kvalitet. Saunatønden kan vælges til at have en mindre terrasse foran, eller kun være ét stort saunarum. Taget er beklædt i tagpap shingles, hvor man kan vælge i mellem sorte, røde eller grønne shingles.


Det er både muligt at købe saunatønden med eller uden saunaovn. Vi anbefaler dog at købe ovnen sammen med tønden, da vi kun bruger mærket Harvia, som betragtes som en af de bedste producenter på markedet for saunaovne. Det er muligt at vælge en elektrisk indendørs ovn, eller en brændefyret ovn med skorsten. Hvis du mangler rådgivning til hvilken ovn du skal vælge til din nye sauna, så tøv endelig ikke med at kontakte os.


Vores saunaer kan vælges i både almindeligt nordisk kernetræ, men også i termotræ. Termotræ vil sige at det er blevet varmebehandlet, som gør at dette træ er mere modstandsdygtigt overfor meget skiftende vejrforhold, samt at det også er mere modstandsdygtigt overfor ekstreme vejrforhold. Dette kan eksempelvis være ekstrem kulde, hvortil træet og vil have en større isolerende effekt.


Saunatønden kan vælges med forskellige døre og bagvinduer, se venligst galleri for yderligere beskrivelse. Hertil kommer der muligheden for at vælge diverse tilbehør. Tønder fra 3,5 meter af, har muligheden for at have opdeling af indersiden af tønden, således at det vil være muligt at have et rum til omklædning.  

Lagerstatus: På lager

33.995,00 kr

Indvendig elektrisk Harvia Vega BC80 inkluderet som standard i prisen. Ved valg af brændefyret ovn, skal skorsten selv monteres grundet transporthensyn. Arbejdstid ca. 10-15 min.

2 vinduer ved indgangen eller på bagvæggen inkluderet i prisen som standard. Ved bestillinger uden terasse samt halvt eller helt glasvindue på tøndens bagside, anbefales det at gå en størrelse op i ovnstørrelse.

* Påkrævede felter

33.995,00 kr