Product was successfully added to your shopping cart.

9.2 m² PAVILLON MED GRILL

Hurtigt overblik

Drømmer du om en pavillon i jeres have?
Vores smukke 6-kantet pavillon vil passe perfekt i de fleste skønne haver. Udover dens elegante design, skiller denne model sig ud ved at have indbygget grill i.

Pavillonen er med indvendigt bænkesæt langs væggene, så det er muligt at sætte sig rundt om om grillen, som er placeret midt i pavillonen. Den er fremstillet i nordisk langsomt voksende kernetræ, som sikre den højeste kvalitet og lang levetid! 

Pavillonen kommer med fast og solidt planke gulv. Derudover har den glas hele vejen rundt, og gør det muligt at nyde solens mange solskinstimer. Vinduerne er med dobbelt glas. Den franske dobbelt dør er både elegant og smart, da den kommer med indbygget lås, så det muligt at aflåse ens pavillon.

Sæt dit eget personlige præg på pavillonen: Pavillonen bliver leveret i ubehandlet træ, så det er muligt at sætte sig eget personlige præg med de farver, som passer til jeres egen have. Udover er det også muligt at vælge mellem rød, grøn eller sort tag. Pavillonen bliver leveret med 5 vinduer, hvor 2 af dem kan åbnes (man kan dog til vælge flere, hvis man ønsker dette) Pavillonen leveres usamlet, og tager 5-6 timer for 2 mand at samle.

Lagerstatus: På lager

35.995,00 kr

Til at trække ud under bænkene

Til at hænge under vinduerne

* Påkrævede felter

35.995,00 kr