Product was successfully added to your shopping cart.

15 M2 SAUNA ANNEKS MED LOUNGE

Hurtigt overblik

Mangler du lidt ekstra wellness til haven? Og syntes du måske en normal sauna ikke er nok?
Så er dette udendørs sauna anneks helt sikkert noget for dig!  

Vores annekser er det nyeste produkt på stammen, og giver et flot og moderne design, samtidig med at funktionaliteten og kvaliteten er helt i top.
Træd ind i en portal til den ægte nordiske følelse af wellness, natur og veltilpashed. Dette anneks er altså ikke bare en sauna, men et sted hvor man kan være sammen og nyde æstetikken i ro og mag.

Annekset er indrettet som en udendørs sauna, hvortil den er delt op i 3 rum; et saunarum med plads til 6 personer (2x2m), et lounge/opholdsrum (3x3m), samt et rum som kan bruges til omklædning, eller man kan opstille en bruseniche (1x2).

Så står du og søger en luksus saunaløsning, hvor der er plads til socialt samvær udenfor saunaens varme, og desuden er en alsidig og fleksibel løsning, som kan udnyttes lige som du ønsker, så er denne løsning perfekt til dig.

En helt aldeles fleksibel udendørs løsning!

Alle vores annekser er modulopbyggede. Det vil sige at du kan vælge mellem flere forskellige størrelser, samt forme den efter dine krav. Som standard kan du vælge denne i forskellige størrelser, samt med og uden omklædningsrum.

Lagerstatus: På lager

95.995,00 kr

Vælg frit mellem elektrisk eller brændefyret saunaovn med luksus skorstenssæt

Tilvælges omklædningsrum vil dette fylde 2 x 1 m. af saunaens areal

* Påkrævede felter

95.995,00 kr