Product was successfully added to your shopping cart.

11.9 M2 OVERNATNINGSTØNDE M. SIDE ENTRÉ - FÆRDIGBYGGET ANNEKS

Hurtigt overblik

Mangler du sovepladser når aftenen med gæsterne trækker ud? Eller har du bare generelt brug for lidt ekstra plads i enten hjemmet eller sommerhuset?
Så er denne populære overnatningstønde måske noget for dig.

Med tøndens små 12 km2 er der masser af muligheder for at skabe dit helt eget rum. Der er god plads til både et aflukket toilet, opholdsstue samt sovepladser til min. 4 personer. Du kan også skifte toilettet ud med et lille tekøkken eller opholdsstuen ud med legerum, det er kun fantasien der sætter grænser.

Side entréen samt vinduerne i henholdsvis toilet og soveværelser, giver et naturligt lysindfald og rumlighed i tønden. Hvis du ikke føler for at have åbne vinduer hele tiden, så kommer tønden også med ventilation, så du er sikret god luftgennemgang indenfor. Døren i siden kommer med lås, hvilket gør at du sagtens kan have ejendele ude i tønden, uden du skal være bekymret.

For at gøre det nemt, så kommer denne tønde i en komplet løsning. Det vil altså sige, at du slipper for besværet med at skulle finde møbler der passer ind. Tønden leveres både med en 1400mmx2000 og en 700x2000 seng samt et lille bord og bænkesæt til opholdsområdet. Der er desuden også en 1 steps trappe med til indgangen af tønden.

Sæt dit eget præg med enten sort, grøn eller rødt tagpap.

For at gøre det ekstra nemt, så leveres tønden samlet. Det vil altså sige, at den blot hejses ind med kran, eller køres på plads med maskine med frontgafler, og placeres på et plant fundament, og så nemt får du en helt ny tilføjelse til hjemmet.Lagerstatus: På lager

55.995,00 kr