Product was successfully added to your shopping cart.

12 M2 ISOLERET HJEMMEKONTOR ANNEKS

Hurtigt overblik

Mangler du plads til dit hjemmekontor? Er der kommet familieforøgelse, og dit kontor står for skud? eller drømmer du bare om et helt nyt og unikt kontor?
I stedet for at lave en besværlig, og dyr tilbygning af huset, så er vores anneks lige det du mangler! Spar dyrere kontorleje, og skab dit helt eget hjemmekontor.

Med sine 12 M2 er der masser af plads til både skrivebordet, en ordentlig stol, den gode kaffemaskine og en lille afslapningskrog når man skal nyde kaffen og have en lille pause fra arbejdet.

Hjemmekontoret er isoleret med stenuld i både vægge, gulv og tag for at sænke el-omkostningerne. Dette gør altså også, at du kan bruge dit nye hjemmekontor året rundt samtidig med at du kommer væk fra hjemmets støj og kan koncentrere dig fuldt.

Æstetikken er desuden skruet fuldt i top i dette anneks. Det kommer med 2 solskærmende paneler, to glas paneler og 3-rail aluminiums glidedørssystem, som sørger for et naturligt lysindfald. Frygt dog ikke, både de solskærmende paneler og de 7 isolerede standard vægge sørger for isoleringen samt at du stadig kan se din skærm.

Annekset leveres på paller i større elementer som blot skal samles. Du skal altså bare selv sørge for at lave et passende fundament til annekset, som let kan gøre med de detaljerede instruktioner og tegninger, som kan findes på siden.


Ellers, så kan du design de helt eget anneks her.

Lagerstatus: På lager

92.995,00 kr