Product was successfully added to your shopping cart.

51 M2 ISOLERET ANNEKS

Hurtigt overblik

Er huset blevet lidt småt? Eller mangler du simpelthen bare ekstra plads når gæsterne kommer på besøg?
Så er dette anneks muligvis løsningen for dig!

Dette anneks pynter enhver have med sit flotte tidløse design. U-formen, det flade tag samt beklædningen af kernetræ afspejler kvaliteten og æstetikken i dette smukke værk – en sand misundelsesværdig tilføjelse til haven.

Med sine 51 M2 og 4 rum, har du rigeligt med anvendelses muligheder, det kunne for eksempel være 2 soverum, et badeværelse, køkken i forlængelse med et stort opholdsrum – det er kun fantasien der sætter grænser. De 4 rum er desuden delt med døre lavet af træ, som gør at den er perfekt for 5-6 personer.

Annekset har desuden isolering både i gulvet, væggene og i tag panelerne, hvilket gør at du sagtens kan bruge det året rundt. Derudover, så kommer den med glas paneler, dekorative solbeskyttende vægge med en glaspakke, vinduer og en glidedørs løsning på 2m x 2.2m, som sikre et dejligt naturligt lysindfald såvel som den sikre rummelighed i det ellers store anneks.

I hulrummet i u-formen, kan der eventuelt lægges terrasse, hvor man kan bruge de hyggelige aftenstunder sammen.

Annekset leveres på paller i større elementer som blot skal samles. Du skal altså bare selv sørge for at lave et passende fundament til hytten, som let kan gøre med de detaljerede instruktioner og tegninger, som kan fremsendes.


Ellers, så kan du design de helt eget anneks her.

Lagerstatus: På lager

199.995,00 kr
199.995,00 kr