Product was successfully added to your shopping cart.

NYHED! Ø2.0 VILDMARKSBAD MED GLASFIBER INDSATS OG INTEGRERET OVN

Hurtigt overblik

NYHED! Ø2.0 Vildmarksbad med glasfiber indsats og integreret ovn


Drømmer du om et vildmarksbad til haven eller terrassen? Skal badet være i et elegant luksus design, samtidig med at det er nemt og pleje og vedligeholde? Så er vores Ø1.8m Vildmarksbad med glasfiber indsats og integreret ovn noget for dig! 


Dette vildmarksbad er til dig som ønsker en luksus løsning til haven, i et flot og eksklusivt design. Den indvendige glasfiber indsats, gør at karet er rigtig nemt at holde rent, da dette blot kan rengøres med vand eller rengøringsmidler. Hertil er glasfiber indsatsen designet til at sikre god komfort, når man sidder i badet. 


Ovnen er integreret i vildmarksbadets side, under glasfiber indsatsen, hvilket er en effektiv løsning til opvarmning af badet. Ovnen er designet til at lave cirkulation i vandet, og da den er placeret lavt i badet, så vil varmen stige nedefra. Dette medfører at du er sikker på en jævn temperatur i hele vildmarksbadets vand. 


Med 2.0m i indvendig diameter, rummer dette bad 8-10 personer af gangen. 


Vildmarksbadet er fremstillet i nordisk gran, som er en traditionel træsort indenfor vildmarksbade. 


Mulighed for at tilkøbe ekstra udstyre, for at gøre oplevelse endnu bedre. Vi har en bred vifte af tilbehør til vildmarksbadene:


Overdækning: Det er en god idé at investerer i en form for overdækning til dit vildmarksbad. Udover at badet ikke blir så beskidt af nedfalds ting, så reduceres opvarmningstimen markant, samtidig med man sparer også på mængden af brænde. Vælg mellem: Telt-, træ-, fiberglas- eller isoleret læderoverdækning. Vi anbefaler klart den isolerede overdækning da det er yderst effektiv og holder ekstremt godt på varmen.   


Sandfilter: En god måde at  holde vandet rent er med et sandfileter. Det er muligt at få en trappe, hvor sandfileret kan gemmes væk i (Se billede).


Spa og bobler: Det er muligt at tilkøbe spafunktioner og bobler til dette bad. 

Lagerstatus: På lager

25.995,00 kr

Med auto farveskift, installeret i glasfiberrammen

Massage system som er baseret på enten luft eller hydro/vand

Vandtætte LED lys med automatisk farveskift (eks. batterier)

Beskytter mod varmen fra ovnens skorsten

* Påkrævede felter

25.995,00 kr