Product was successfully added to your shopping cart.

DESIGN DIT EGET ANNEKS

Hurtigt overblik

Mangler du plads? Eller ønsker du bare en funktionel løsning til din have, som kommer i et moderne og flot design? Så kan et have anneks fra Viking Outdoor være svaret på alle dine ønsker. Hertil har du endda muligheden for at vælge i mellem et forudbestemt design, eller du kan vælge at designe din helt egen og unikke løsning.


Disse have annekser er vores nyeste skud på stammen, indenfor moderne og funktionelle løsninger til haven. Et anneks fra os er et meget fleksibelt produkt, da du kan designe og bruge den på præcis den måde som opfylder netop dit behov. Har du brug for et ekstra soveværelse, hobbyrum, eller måske et kontor, så er dette blot nogle af de mange muligheder man har ved dette produkt. Hertil giver de store panoramavinduer dig muligheden for at nyde naturens skønhed.


Konceptet ved vores annekser, er at man vælger en ramme i den størrelse man har behov for, og herefter vælger man hvilke elementer at der skal bygges på rammen. Hvilket gør at du kan tilpasse denne løsning til lige præcis dine behov.


Se beskrivelsen i bunden af siden, for mere information omkring rammen, men også omkring de vægge/elementer at væggene skal bygges op af. 


DESIGN DIT HELT EGET UNIKKE ANNEKS!

Lagerstatus: På lager

16.995,00 kr
16.995,00 kr