Product was successfully added to your shopping cart.

9.2 M² + 9.2 M² DOBBELT GRILLHYTTE

Hurtigt overblik

Drømmer du om at kunne grille hele året rundt?
Med vores grillhytte er det muligt at få grillstemningen over bål hele året rundt.

Vores populære 8-kantet grillhytte på 9.2 m², er blevet dobbelt så stor!

Kan du ikke nøjes med en enkelt 9.2 m² grillhytte, men vil have en hel grillhytte som opholdsstue, gildesal eller spisesal, så er denne model lige noget for dig!

Den ene 9.2 m² grillhytte er en almindelig grillhytte med grillstation og skorsten er placeret som hyttens midtpunkt med bænke hele vejen rundt langs væggene. Den anden som er i forlængelse med, er uden grill som standard, og er et stort rum, hvor det er muligt at indrette hytten, som man vil. Det er også muligt at lave to ens hytter med grillstationer i begge.

Grillhytten er lavet af nordisk langsomt voksende kernetræ i højeste kvalitet. Hytten kan rumme op til 25-35 personer ad gangen efter hvordan man indretter hytterne.

Sæt dit helt eget personlige præg på din grillhytte: Vores grillhytter kommer usamlet på en palle, og anslåes at tage 14-16 timer 2 mænd at samle. Hytten kommer i ubehandlet træ, derfor har du mulighed for at sætte dit helt eget præg på hytten. Udover dette kan du selv vælge mellem farven på taget; rød, grøn eller sort. Hytten har som standard 7 vinduer, hvor 2 kan åbnes og lukkes (man kan tilvælge mod betaling, at flere vinduer skal kunne åbne). Døren har et flot glasparti, og der medfølger lås og nøgler til den.

Der medfølger følgende med: - Grillstation m. skorsten - 3 forskellige madlavningsplatform/grille - 7 bænke med hynder

Herunder kan du tilpasse og sætte dit helt eget personlige præg på din grillhytte:

Lagerstatus: På lager

82.995,00 kr

Til at trække ud under bænkene

Til at hænge under vinduerne

* Påkrævede felter

82.995,00 kr