Product was successfully added to your shopping cart.

VILDMARKSBAD MED INDVENDIG RAMME I PLAST

Hurtigt overblik

Opnå den populære skandinaviske wellness følelse, ved at sidde i vildmarksbadets varme vand, samtidig med at du kan mærke den kolde luft omgive dig. Dette vildmarksbad har samme udvendige opbygning i træ, som vores almindelige vildmarksbad i træ, men i stedet har dette bad en indvendig ramme i plast. Den indvendige ramme gør rengøring og vedligeholdelse af badet væsentlig nemmere. Derfor vil du have et produkt som stadig står i det rene og naturlige træmateriale set ude fra, men er lettere at rengøre og vedligeholde.


Vildmarksbadet med indvendig ramme i plast kan fås i forskellige størrelser, hvor det varierer fra 4-6 personer, og helt op til 10-12 personer. Den indvendige plastramme kan fås i 3 forskellige farver; Blå, Grå eller Sort. Vores vildmarksbad med indvendig ramme i plast, kan desuden vælges med både indvendig ovn, eller en udvendig ovn, som vil skabe plads til ca. 2 personer mere i badet.


Vi har mange andre forskellige modeller vildmarksbad end dette. Se vores store udvalg her.

Lagerstatus: På lager

20.995,00 kr

Syrefast ovn betyder at ovnen kan tåle clor, havvand og saltvand.

Sandfilter kommer seperat og skal monteres på det klargjorte bad. El-varmepumpe anbefales ikke at vælge uden ovn, men til at kontrolleret holde vandets temperatur i længere tid af gangen.

* Påkrævede felter

20.995,00 kr