Product was successfully added to your shopping cart.

VILDMARKSBAD I TERMOTRÆ

Hurtigt overblik

Et vildmarksbad er ved at blive et mere og mere populært produkt i Skandinavien, på grund af den dejlige følelse at blandingen af det varme vand og den kolde luft giver. Med et vildmarksbad har man muligheden for at dele denne fantastiske wellnessfornemmelse med venner og familie, eller bare med sig selv og sine nærmeste. Dette er muligt, da vores vildmarksbades størrelse varierer mellem at have plads til 4-6 personer, og helt op til at kunne rumme 10-12 personer.


Vores vildmarksbade er håndlavet i rent nordisk kernetræ, hvilket er med til at sikre højeste kvalitet, samt et produkt med lang levetid. Produktet har som standard en dybde på 95 cm., og tykkelsen på bund og sider er 38 mm. Alle skruer brugt til at samle badet, er af rustfrit stål, hvilket er med til at øge vildmarksbadets modstandsdygtighed overfor vind og vejr.


Vildmarksbadet leveres samlet til dig, hvortil det eneste som kræves er et plant fundament som det kan stilles på. Badet kommer i rent ubehandlet træ, så for at øge holdbarheden og modstandsdygtigheden af produktet, anbefaler vi at man giver den træbeskyttelse. Der er mulighed for at vælge dette vildmarksbad med indvendig eller udvendig ovn. Den udvendige ovn frigiver plads i badet til ca. 2 ekstra personer.


Dette vildmarksbad er i termotræ fra nordisk kernetræ. At badet er lavet af termotræ, vil sige at træet er blevet varmebehandlet, og er mere modstandsdygtigt overfor omskiftelige eller mere ekstreme vejrforhold. Træet har også en større isolerende effekt, end hvad man har ved almindeligt træ.


Vi har mange andre forskellige modeller vildmarksbad end dette. Se vores store udvalg her.

Lagerstatus: På lager

18.995,00 kr

Syrefast ovn betyder at ovnen kan tåle clor, havvand og saltvand.

Samlevejledning tilsendes via mail

* Påkrævede felter

18.995,00 kr