Lysthuse

Få et afbræk fra hverdagen med et lysthus fra Viking outdoor

Lysthuse er noget, der har været set i Danmark siden 1500-tallet, hvor det mest var noget som forbeholdt sig adelige og kongelige. Lysthuse var ment som et afbræk fra den ellers meget krigs beregnede arkitektur, der påvirkede denne tid. Ligesom i dag, så skulle lysthuset opfylde et ønske om at komme tættere på naturen i en ellers travl hverdag. Selvom de færreste i dag har samme problemer som dengang, så er det bare andre problemer og bekymringer som fylder i hverdagen. Derfor, så kan et lysthus sagtens udfylde samme rolle for de fleste familier, som den gjorde tilbage i 1500-taller; nemlig et afbræk fra hverdagen i naturlige omgivelser.

 

Product was successfully added to your shopping cart.
Lysthuse

Et smukt og brugbart Lysthus til haven 

Viking outdoor’s lysthuse kommer i mange former og størrelser. Vi har desuden også både åbne og lukkede lysthuse. Mangler du et lysthus til haven, hvor man i fællesskab kan nyde sommerens sene aftener og den friske luft, så er vores nordiske åbne pavillon med grill muligvis noget for jer. Her kan man bruge aftenen med åben ild i sit lysthus i haven, samtidigt med at man får noget frisk luft. Ønsker du derimod et lysthus, som kan bruges året rundt, så kan det være man skal vælge en af vores lukkede lysthuse. I vores lukkede lysthuse kan man rigtig bringe hyggen frem i selv de mørkeste vinterdage. Inviter familien på en god gang dansk grillmad og en kop varm kakao eller kaffe lavet over grill – intet slår den nordiske vinter hygge.

Traditionen tro eller det moderne element – vi har lysthuse genren for dig!

Er du til tunge bjælker, ikke kvadratiske løsninger, samt den rustikke stil, så er nogle af vores pavilloner eller grillhytter muligvis noget for jer. I vores pavilloner og grillhytter er der lagt vægt på at få den fantastiske traditionelle lysthus brugbarhed frem, samt at skabe en stemning af natur og ro.
Vælger du en af disse lysthuse vil det skabe en form for rustikhed til haven, samt et autentiske nordisk flair.
Er du derimod til mere moderne og kvadratiske løsninger, måske er du lidt tændt på funkisvilla stemningen, så er vores anneks-løsninger måske mere for dig. Her kan du med forudbestemte kvadratiske kuber designe dit helt eget lysthus. Om du vil have paneler hele vejen rundt eller om du vil have en åben løsning, det er helt op til dig. Vores anneks løsninger skaber et moderne udtryk til haven, samtidigt med at du stadig bibeholder den nordiske stil, da lysthusene stadig vil være lavet i højkvalitets træ. 

Lysthuse til haven i høj kvalitet? Ja tak!

Når man køber et lysthuse ved os, så kan man være sikker på at de er fremstillet i højkvalitets træ. 

Alle vores lysthuse er produceret i nordisk kernetræ, helt præcist gran, hvilket er en utroligt holdbar træsort. Fordelen ved nordisk kernetræ er, at kernetræet er klimatiseret i et hårdt miljø, hvilket gør at styrken og holdbarheden på træet er høj. Du kan desuden også vælge nogle lysthuse i termotræ, som er træ der er blevet varmebehandlet. Varmebehandlingen gør, at træet vil have længere holdbarhed og mere formstabilitet. Desuden, så er termotræ også mindre udsat for fugt, råd, alger o. Lign, da det meste af fugten er trukket ud af træet ved varmebehandlingen. Derfor passer denne form for behandling perfekt til det danske skiftende vejr. 

Klar, parat, start med dit nye lysthus

Nu når du har besluttet dig for design, størrelse og lir der passer til jer, så sørger vi for at produktionen bliver sat i gang. Har i valgt en af vores standard produkter, så vil leveringstiden typisk være 3-5 uger. Denne tid kan i optimalt bruge på at få lavet et fundament og klargøre el.
Lysthuse skal gerne placeres på et plant fundament, og hvor lysthusets vanger ikke er i direkte kontakt med jorden. Man kan vælge at støbe et fundament, benytte skruefundament, men ellers er vores erfaring at et plant flise fundament også kan gøre det.
Når dit havehus er færdigproduceret efter jeres ønsker, så vil det blive afsendt til jeres indkørsel, hvilket selvfølgelig er på vores regning. Har I ikke mulighed for selv at aflæsse eller har du andre spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til os på mail.