+45 28763868
info@vikingoutdoor.dk
0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

CUBENDet ekstra rum i det fri..

Det er dyrt at bygge til, når du mangler plads. Vores Cube til haven eller sommerhuset er en billigere og mere fleksibel løsning, hvor du endda selv har mulighed for at være chefdesigner. Annekset af kernetræ kan fungere som det ekstra rum, du altid har drømt om. 

Mulighederne er enorme med vores Cube.Om du drømmer om en sauna, hjemmekontor, gæsteværelse, hjemmebiograf, fitnesscenter eller café/streetfood-cube.

Kun fantasien sætter grænser… 

Med det flade tag og beklædningen af kernetræ er rammerne for funktionalitet og æstetik fleksible. Du kan selv være chefdesigner, eller vælge en af vores løsningsforslag. Det er dig, der bestemmer, hvad din cube skal bruges til, hvor stor den skal være, hvilken farve den skal have, og hvordan den skal se ud.

Vælg mellem glastag eller isolering, hvilke sider der skal have store vinduer og skydedøre, og hvilke der skal være lukket af med vægpaneler. Hvis du har en drøm om at ligge indenfor og kigge op i himlen, er glastag også en mulighed. Cuben kan også isoleres og bruges som gæsteværelse eller hjemmekontor med udsyn til naturen. Gå i gang med at designe med det samme her!

Product was successfully added to your shopping cart.

Cube

Sorter faldende

   

7 vare(r)

Sorter faldende

   

7 vare(r)