Product was successfully added to your shopping cart.
Forrige

OVERNATNINGSTØNDE "ICE-VIKING" 9.5 M2

Forrige

DESIGN DIT EGET ANNEKS

13.4 M2 ISOLERET TRÆHYTTE

Hurtigt overblik

Mangler du plads, når du skal have overnattende gæster på besøg? Men virker en tilbygning både uoverskuelig og dyr? Så har vi måske løsningen til dig! Denne elegante og stilfulde 13.4 m2 camping pod skiller sig ud med dens flotte design. Sæt dit helt egen personlige præg: Vælg mellem sort, rødt eller grønt tag.


Hyttens træ kommer ubehandlet, så der er rig mulighed for at sætte sit eget personlige præg på poden. Kvaliteten er i højsædet! Derfor er hytten håndlavet og fremstillet i nordisk kernetræ. Dette gør, at den både er robust og har en lang holdbarhed. Denne model er isoleret, og er derfor mere energi venlig i de kolde tider.


Den franske dør går i god spil med podens elegante bueformede design, og har samtidig indbygget lås, så det muligt at sikre sine ting. Udover den franske dør der lysner rummet op, har poden et dobbelt vindue der begge kan åbnes.


Bemærk at denne hytte kun kan komme usamlet i moduler. Det tager ca. 8 timer for 2 mand at samle hytten. 


Lagerstatus: På lager

48.995,00 kr

* Påkrævede felter

48.995,00 kr

Detaljer

Yderligere information på træhytten (se mål nederst på siden): 

Træhytten kommer usamlet i moduler som du selv skal samle, grundet at denne er for bred til at kunne være på en almindelig lastbil. Det anslås at det tager 2 mand 10-12 timer at samle denne, men det kan selvfølgelig være forskelligt alt efter ens erfaring og evner. 

Mål på træhytten:

  • 13.4 m2
  • Længde: 4800 mm.
  • Bredde: 3223 mm.
  • Højde: 2561 mm.

Design 1: 

Træhytte 3.2 x 4.8

Design 2: 

træhytte design 2

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer