Product was successfully added to your shopping cart.

ANNEKS MED GLASTAG

Hurtigt overblik

Mangler du plads? Eller ønsker du bare en funktionel løsning til din have, som kommer i et moderne og flot design? Så kan et have anneks fra Viking Outdoor være svaret på alle dine ønsker. Hertil har du endda muligheden for at vælge i mellem et forudbestemt design, eller du kan vælge at designe din helt egen og unikke løsning.


Have cubes er vores nyeste skud på stammen, indenfor moderne og funktionelle løsninger til haven. Et have anneks er et meget fleksibelt produkt, da du kan bruge den på præcis den måde som opfylder netop dit behov. Har du brug for et ekstra soveværelse, hobbyrum, eller måske et kontor, så er dette blot nogle af de mange muligheder man har ved dette produkt. Hertil giver de store panoramavinduer dig muligheden for at nyde naturens skønhed. 


Dette anneks er uden sider, og har et smukt tag bestående af 2 sammensatte glasplader. Så denne giver muligheden for at nyde naturens skønhed, selvom vejret kan være lidt skiftende. 

Lagerstatus: På lager

37.995,00 kr

Detaljer

Dette anneks bliver leveret med gratis fragt til din adresse, hvorefter aflæsning er kundens eget ansvar. Den leveres på 2 paller som måler: 3.4m x 1.0m x 1.5m og 3.4 x 1.2m og 1.5m.

Produktet leveres usamlet i moduler. Det tager ca. 6 timer for 2 personer at samle annekset.

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer